lördag 14 april 2018

Costa del rain? 

Fredag den 13 april

Fredag den 13. Jag brukar inte kalla det en otursdag då både min syster, en utav döttrarna + en bonusdotter är födda just den 13:e. Igår var väl inte heller en otursdag men det var onekligen en väldigt tråkig dag. Här sitter jag i Spanien med 12 grader och ösregn medans det är 18-20 grader o sol i Sverige! Ödets ironi..

OK, dagen började bra. Jag promenerade bort till djävulstrapporna och istället för att kuta upp för dem 3 gånger så gjorde jag det 5 gånger!! Ska man växla upp träningen och försöka komma i form så måste man steppa upp. Då hade det ännu inte börjat regna. På väg hem gick jag inom det gymmet som jag tidigare spanat in. Epic gym här i Benalmadena. Jag hade bara tänkt höra mig för hur mycket det kostade, om man måste vara medlem, om man kunde betala per gång etc. Jag konverserade givetvis på engelska med mannen i receptionen men så plötsligt kommer ett norskt par in och börjar prata norska med honom! Ha, ha, då kunde jag ju påpeka att jag var svensk o sen pratade vi svenska o norska o det gick bra. Hur som helst så slutade det med att jag blev medlem eftersom det bara kostade 10 euro (for over) samt att jag betalde för 3 dagars träning denna helgen! Ett armband skulle man få som gav tillgång till skåp m m på gymmet. ”När du kommer ut o har tränat färdigt så får du armbandet, då är det klart.” Där var jag fast! Jag hade ju inte tänkt träna just nu...inte efter trappträningen men självklart fick jag då göra det. Det blev 30 min på gå gymmet innan jag gick hem.
Idag är jag inbokad på Bodypump kl 11.00!

Efter allt detta så var det nästan lunch men jag hade inte ens ätit frukost så det fick bli en rejäl brunch. Sen la jag mig i soffan o slappade, läste o sov och väntade på att regnet skulle dra förbi. Det drog aldrig förbi.... Det regnade kopiöst mycket hela dagen o kallt var det. Framåt 5-tiden kände jag mig rejält uttråkad och tog mig ut för att gå ner till marinan o spana in i lite affärer. Tyvärr kändes även det tråkigt. Det var kallt, inget folk o allmänt trist. Jag gick in o satte mig på Jacks för ett glas vin, för att titta på folk samt för att få tillgång till lite wifi. Jag hade inte tänkt äta men efter ett tag (ett glas vin till;-) kände jag suget i magen o tänkte att det är lika bra att äta tidig middag så det fick bli en piri-piri kyckling med coleslaw. Ljuvligt gott! Efter det, hem o softa i soffan igen. Tack o lov för att vi köpt en bekväm soffa att sitta i när det är så här tråkigt väder!! Sudoku på mobilen och så läsa, läsa, läsa. Halv 10 var jag ändå så uttråkad att jag kröp ner o sa godnatt till mig själv.

Idag är en annan dag o solen lyser från en än så länge molnfri himmel. Det blir nog bra det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!