fredag 10 oktober 2014

Första personliga träningen är avklarad!

Idag var det äntligen dags, första träningstillfället med "min" PT! Jag kände mig förväntansfull som ett barn på julafton. Hela natten har jag sovit oroligt, vaknat gång på gång och undrat om det inte varit morgon snart. Till slut var det morgon. Halv 7 stod jag redo för invägning och träning på gymet 5 mil hemifrån.

-1,1 kg sen förra veckan. -2 kg på två veckor!! O det bara genom att bli sriktare med kosten och börja träna lite mer styrka. Underbart! Det här börjar bra.

Träningen för Hanna då. Ja det var väl mycket en check över var jag står så hon vet vad jag kan och klarar men dj-klar vad slut jag var! 4 minuter det argaste jag kunde på roddmaskinen. Jag trodde jag skulle dö av andnöd....tur att det var så tomt på gymet för det lät nog som att jag höll på att dö eller nåt. Usch vad vidrigt! Armhävningar, ryggdrag, squats, ankgång, ja just det, ankgång! med gummiband runt lår o vader, sitta i jägarställning m m. O så mage såklart, mycket fokus på att spänna magmusklerna. Till slut var jag riktigt illamående av ansträngning men kul var det. Nästa vecka kör vi igen!

 

Resten av dagen har jag tillbringat på Arena-hallen med Utvecklande ledarskap. Avkopplande, intressant och inspirerande. Nu blir jag så taggad igen. Jag vill göra något bra av det här! Entusiasmen flödar, jag är så glad o stolt över att ha en arbetsgivare som satsar så stort på sina anställda.

Fredag, denna underbara dag men veckorna går så fort. Det känns som måndag-fredag hela tiden, veckorna bara försvinner iväg. Ikväll lagar vi trerätters middag tillsammans med två av barnen. Räkcoktail, helstekt oxfilé med rostade rotfrukter och tryffeltårta till dessert. Sämre kan man väl ha det!

2 kommentarer:

 1. Vad spännande med personlig tränare. Var hittar man en bra sådan?:-) Tror det måste till något sådant för att hålla motivationen vid liv.
  Så bra att du har en arbetsgivare som förstår vikten av att alla i en organisation är viktiga:-) Låter som en intressant föreläsning!

  Må så gott!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen spännande och en rejäl investering i sig själv. Det kan väl behövas när man har passerat 50:-) Hanna hittade jag på gymmet så klart o hon är fantastiskt duktig.

   Jag trivs faktiskt riktigt bra på jobbet, det är oerhört värdefullt med en bra arbetsgivare.

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!