fredag 7 oktober 2011

Fläskfilé, broccolligratäng och AllesverlorenIdag kopierar jag Mia Systeryster, en av mina favoritbloggkompisar, o visar upp vårt fredagsvin. Ett utav våra favoritviner, Allesverloren. Prova! Idag var det älsklingen som kom hem o skrek efter vinet efter ha varit iväg hela dagen på fisketur med kunder. Han har varit chaufför när alla andra har smuttat på både vin o öl. Då tyckte han att det var hans tur nu. Jag var inte sen att nappa på det:)Min nya giv är att googla recept. Jag är SÅÅÅ trött på alla de gamla. Det är så smidigt att bara googla på ett par ingredienser o så vips, så hittar man något nytt!

Ikväll blev det Fetaostgratinerad fläskfilé med LCHF broccolligratäng. Broccolligratängen blev förstås ordentligt modifierad. Jag är lite som Kajsa Varg, "Man tager vad man haver". Istället för riven ost blev det ett halvt paket Philadelfiaost o istället för grädde blev det gräddfil. Slutligen hyvlade jag på lite skivor med Västerbottenost över hela gratängen. Väldigt gott, speciellt gratängen.
När jag lagar mat är det alltid kaos i köket om inte älsklingen deltar och röjer efter mig. Idag valde han en annan sysselsättning.Sånt här skräp gillar han att titta på. Inte jag. Då lagar jag hellre maten helt själv.

Men nu, nu är det Idol! Me like!
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

 1. Det där vinet måste jag testa! Kul att få lite nya tips. Lät gott med maten också. Visst är det TRÅKIGT med fotboll "skratt" Jag gjorde som du, lagade mat och drack vin under tiden;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fotboll är tråkigt att titta på (roligare att spela själv). Tack för vintipset

  SvaraRadera
 3. Jag trodde jag kommit fel!! men vad fint du gjort på bloggen =D
  Jag dricker inte vin sen jag drack hemgjort och blev dyng..hu! Nu kan jag inte känna lukten av det ens =b

  Sv:Den är fin! Jag lär synas när snön kommer.=b

  SvaraRadera
 4. Ah, så gott det låter! Det vinet måste jag testa! Kanske ska inhandlas i morgon?:-)
  Kollade lite på fotbollen, men övergick efter ett tag till datorn. Så mycket trevligare:-)

  Å du...förlåt mitt sega word feudande. Men jag kommer igen. Lovar!

  Nu ska jag ut med hunden! Bah!

  Kramar

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!