fredag 7 oktober 2011

Snömannen


Tuppluren blev visst 3 timmar, oops! Det behövde jag antagligen. Synd att man inte känner sig bättre för det. Nästan tvärtom. Huvudvärken har tagit fart igen. Attans förkylning! Har inget tålamod med detta. Enough is enough, jag vill ut o träna igen!

En ny bok har jag hunnit läsa ut, Snömannen av Jo Nesbö


Det är november och vintern har kommit till Oslo. En liten pojke tittar ut genom fönstret på en snögubbe som någon gjort i trädgården. Varför ser den så otäck ut och varför stirrar den upp på honom i stället för ut mot gatan?

Nästa morgon är pojkens mamma borta och runt snögubbens hals sitter en halsduk...

Kommissarie Harry Hole på Oslopolisen kopplar ihop kvinnan som anmälts försvunnen med ett anonymt brev han fått från någon som kallar sig Snömannen. Snart upptäcker han att det förekommit fler fall där gifta kvinnor försvunnit spårlöst samma dag som den första snön fallit. Kan polisen ha att göra med en seriemördare och utmanar denne mördare Harry Hole personligen genom sina dåd?En bok jag kan rekommendera. Jag hade svårt att släppa den. Läste alldeles för länge varje kväll, ville bara veta mer o mer o mer. Olidligt spännande.

2 kommentarer:

  1. men vad fint det var här , är inte så hemma på detta med att byta designe alltså hur man gör .. men jisus vad fina det fanns på sidan du hade men hur gör man om man vill ha en ???

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!