söndag 18 mars 2012

Allt detta skräp

Häromdagen var jag på Jysk o köpte balkongmöbler i present till mitt födelsedagsbarn o då föll jag som en fura för den här lapptäckespläden. Den fick givetvis åka med hem o pryder nu vårt kombinerade gästrum/kontor. 2 nya kuddfodral från IKEA hittade sin plats igår. Jag är nöjd. Det blev en stor förändring av rummet. Till det bättre, tycker jag. Efteråt kom jag på att det fanns nog gardiner i samma tyg som kuddarna. Det får nog bli nästa inköp.

Tippen

Jag känner mig nöjd med vår dag så här långt. Förmiddagen har ägnats åt pannrumsstädning. Det var välbehövligt. Där fanns hyllor med en massa “bra-att-ha-saker” som fanns där redan innan min tid i huset. Nu är där snyggt o prydligt o ordning o reda över allt. Allt skräp är inlastad i bilen och väntar på den sista resan mot tippen redan i morgon. T o m min man säger nu att vi har aldrig haft så bra ordning i huset…..jeeeses, han som alltid tycker vi har stökigt överallt….

Nu är eftermiddagen vikt åt egen tid. Datortid och träningstid. Konton ska stämmas av, kvitton ska redovisas, bloggar ska läsas o så ska jag ut o jogga med Lexie. En joggingrunda med uppskruvade intervall. Får se om det känns lika bra idag.

10 kommentarer:

  1. Det blev jättesnyggt! Passade perfekt till tapeterna. Ett mycket bra köp :)

    Du är dukig du som joggar med Lexie. Önskar jag kunde (fast vem lurar jag egentligen, även om knät vore ok så hade jag nog inte gjort det ändå ;)). Jag överlåter nog den delen på sambon istället ;)

    Kramisar

    SvaraRadera
  2. men visst är det skönt när man får bort skiten, efteråt i allafall. Jag var ju tvungen att göra mig av med 4 rum och kök (19 års skit) när jag flyttade till sydafrika :)

    kram

    SvaraRadera
  3. Ojojoj här lyser flitens lampa =) Vilket fint täcke!!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Superfint lapptäcke! Jysk sa du....

    SvaraRadera
  5. Jag älskar ordning men det är svårt att upprätthålla den alltid.
    Så bra att kunna jogga tillsammans med hunden. Vår lilla "fjompa" går inte att springa med, man bara snubblar på henne så det får vara.
    Nu får du ha en skön kväll också!

    SvaraRadera
  6. Otroligt fint blev det:)
    visst är det härligt att få rensat och slänga en massa onödigt!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Sängen ser verkligen inbjudande ut. Jättefint lapptäcke. Likadana gardiner som kuddar tycker jag låter jättebra.
    Visst är det skönt att bli av med allt bröte och få ordning och reda hemma.
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Vi har haft rensar dag här =)
    Härligt att ut och springa, vill oxå!!
    Kramar

    SvaraRadera
  9. Sv: Japp det stämmer 2008 flyttade jag till Sydafrika, 2009 var jag tillbaka i Sverige och 2010 flyttade jag till Kanada :)

    SvaraRadera
  10. Man känner ju sig så nöjd när man gjort sig av med en massa bråte, och får fint. Först då upplever man hur mycket en massa onödiga ägodelar tynger ner en. Och det är skönt när man äntligen får en ordning, som funkar i längden. Så lättstädat!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!