tisdag 25 september 2012

Hollywoodfruar, Cocosa o dagens klipp

Cocosa, kokosfett, Life

Idag har jag varit hos frissan, för första gången på säkert 4 månader. Nu provade jag en ny salong igen. Denna gången var det för att jag ville utnyttja en rabattkupong jag hade. 205 kronor!!! Det kan man kalla dagens klipp! Om jag blev nöjd? Njaa, jag funderade allvarligt på om hon verkligen var utbildad frisör så nervös som hon var. Slutresultatet såg dock OK ut, hur svårt kan det vara liksom att bara toppa ett långt hår?? Vi får väl se hur det ser ut efter nästa tvätt men nu längtar jag ärligt tillbaka till min vanliga frisör här i Båstad. Nästa gång blir det Maria igen. Det lovar jag.

På lunchrasten blev det återigen ett besök i min nya favorithälsokostbutik som ligger precis bredvid mitt jobb. Inköp av mera Cocosa, numera en basvara i vårt hem. Nyttigt och bra fett att steka eller att bara lägga i en klick i kaffet om man är hungrig.

Ikväll sitter jag återigen tillbakalutad i soffan framför X-factor och för första gången i år ser jag Svenska Hollywoodfruar. Nu sitter vi här gemensamt och skrattar åt den pinsamma Gunilla som gör bort sig gång på gång. Usch vilken hemsk människa!

6 kommentarer:

 1. Ja det är svårt det där med frisörer. Jag har nog aldrig varit riktigt NÖJD när jag gått därifrån. Oftast har jag en känsla av "det blir nog bättre när jag fått greja till det lite själv". Men nu ör det länge sedan. kanske tre fyra år, sen jag var till frissan. Med långt (spikrakt) hår räcker det med att stora T hjälper till med saxen. Billigare också. :-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gratis e ju rätt billigt:-) Men jag har varit riktigt nöjd med några frisörer men de är svåra att hitta. Det gäller att hänga kvar hos dem man gillar.

   Radera
 2. Håller med om att Gunilla verkligen är en märklig variant av kvinna.
  Men måste naturligtvis titta för att se vilka konstigheter hon har för sig.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man måste ju nästan titta. Det var första gången igår men jag ska nog försöka se fler avsnitt för att hänga med:-)

   Kram

   Radera
 3. Men nu blir jag lite konfunderad....."En liten klick i kaffet om man är hungig"....What??? Du får förklara.;-)

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, kokosfett är ett väldigt nyttigt fett som är bra för kroppen och som kroppen inte heller kan ta upp. Det bara försvinner ut igen och transporterar med sig mera fett förhoppningsvis. Fett mättar, alltså en klick i kaffet om man är hungrig, en bra hungerdämpare för en LCHF:are som jag:-)

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!