söndag 21 oktober 2012

Beskar, Öl, Gin o Tonic o så lite Jägermeister……

Beskarunda

Jo, vi tog oss igenom alla 10 snapsarna igår, plus en extra för mig (och många andra). Som tur är så tar man med sig sitt eget snapsglas på dessa rundor och vi hade letat upp varsitt glas som bara rymmer 2 cl, mer än tillräckligt. Tyvärr glömde jag mitt eget glas redan på andra stället, hemma hos oss, jag frågade mannen om HAN hade med SITT glas när vi gick, o så glömde jag mitt eget…..typiskt mig! Nåja, jag fick låna ett annat litet glas på nästa ställe som jag sen bar med mig.

På varje ställe får man dra ett kort ur en kortlek, den som drar högsta kortet måste ta en besk till! Som tur e så drog jag bara ett ess så det blev bara en extra besk för mig. Har man otur kan det ju bli många.

IMG_20121021_094301Jägermeister

På väg hem i natten så var det faktiskt fest i vår by, i den lilla samlingslokalen. Partytält utanför med discjockey och live-band där inne, dit var vi ju tvungna att bege ossSmile.

Vi var väntade. Festen var full av ungdomar (kompisar till våra barn). De hade reserverat ett helt bord till “beska-gänget” o där gled vi in ett helt gäng medelålders damer och herrar och tog plats. Så fort vi tagit plats blev vi serverade Gin o Tonic o sen ett par omgångar Jägermeister! ! Det tyckte tydligen inte att vi fått nog…..O som de mogna och ansvarsfulla människor vi är så tackade vi givetvis inte nej.

Otroligt nog så är jag idag pigg som en mört! Nu blir det ut o tvätta o städa bilen o sen lite trädgårdsfix.

2 kommentarer:

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!