söndag 23 september 2012

Christian o Anastasia

50-Shades-Funny-Photo-1

Nu börjar jag komma in i Fifty Shades of Grey. Nu flyter det på. Trots att den är på engelska så flyger ögonen över sidorna. Jag är helt såld. Jag vill veta mer. Jag vet inte om jag har tid med bloggen den närmsta tiden.

Intresset de två emellan har börjat vakna. Intrigen växer fram. Anastasia har just vaknat i Christians lägenhet efter att han har hjälpt henne hem kvällen innan efter en allt för blöt kväll. Jag  vill veta mer!

Trots boken var jag tvungen att städa lite på förmiddagen och sen så blev det en mycket tung joggingrunda. Jag var inte alls i form. Andningen var bedrövligt tung. Det fick bli korta snabba intervaller istället för de lite längre som jag brukar köra efter. Helgens kolhydratintag har brutit ner min kropp. Nu måste den återställas igen.

Idag ska vi äta ute. Närmare bestämt på Erikslund, där serveras det minsann dagens LCHF!! Heja dem!

6 kommentarer:

 1. Har inte läst den men man BÖR kanske göra det innan man kan ha en åsikt. ;) Ska bli kul att höra vad du tycker! BU eller bä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den verkar ju lovande men vi får väl se!

   Radera
 2. Jag var inte alls sugen på att läsa den, men nu säger alla att den är SÅ bra. Så nu måste jag nog läsa den i alla fall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns böcker som man bara MÅSTE läsa...

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!