onsdag 24 oktober 2012

Det närmar sig slutet….Idag är det FN-dagen. Det syntes utanför mitt fönster idag där FN-flaggan vajade så stilla i vinden.
En dag som rullat på efter bara 4,5 timmas sömn i natt. Det blev sent i går kväll o så vaknade jag ändå kvart i 5!!! Vad skulle det vara bra för?? Jag var inte trött när jag vaknade men i bilen på väg till jobbet gjorde tröttheten sig genast påmind. Det var segt att köra i morse men det gick. Det blev en liten tupplur i bakåtlutad kontorsstol på lunchen idag igen. Jag sov en stock i 10 minuter. De där minuterna var guld värda. Sen fick jag nya krafter igen.

Min senaste Kom-i-Form kurs börjar närma sig slutet. Bara en gång kvar. Idag körde vi stenhård boxning i kombination med Sandballs och TRX igen. Den träningsformen som jag gillar bäst för tillfället. På lördag är det avslutning för denna gången. Sen tror jag kroppen behöver lite vila. Det ska den få, i Florida!
Där blir det bara joggingturer och promenader som omväxling till all stenhård styrketräning. Det blir nog bra.Min LCHF frukost de senaste dagarna har bestått av Keso-plättar. En ny rätt för mig. Omväxling förnöjer. Jag gillar det. Gott och mättande.’
1 ägg
125 gr keso
½ msk fiberhusk
lite salt
Mixa allt med en stavmixer och stek sedan gyllenbruna i kokosfett eller smör.

2 kommentarer:

 1. Älskar keso! Måste testa dessa!

  Sov nu i natt och vila!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej fina! :)

  Jag kommer nog inte hinna gästblogga så du vet. Gör jag det hör jag av mig men har inte så mycket ork just nu.

  Kramen!♥

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!