söndag 28 oktober 2012

Vad är det för bra med vintertid??Vintertid, e de så bra egentligen?? Idag vaknade jag 4.30!! En söndagmorgon, tack vare vintertiden. Lite onödigt tidigt kan man tycka. Men, det är väl bara att gilla läget, “man e som man e” men nu är jag trött. Sömnen man förlorar på morgonen får tas igen på kvällen. Någon kvällsmänniska är jag definitivt inte!
En söndag med besök och födelsedagsfirande av min pappa som fyllt 81 år. Det var så underbart god mat så jag har varit mätt resten av dagen. Idag behövdes det ingen kvällsmat. Vi fick lax med romsås, sallad och morötter, det bästa vi ätit på länge!

Tiden rinner iväg. Nu är det bara 1½ dag kvar tills vi ska checka in, 2½ dag tills vi åker:-) Jag väntar o längtar. Frysen är fylld med tonårsmat så husvakten klarar sig. Köttbullar, panpizza m m, bara nyttigheter….
Det är tur att vi inte ska till New York. Orkanen Sandy är på väg in, människor evakueras och flygen är inställda. Sandy har redan passerat Florida utan allt för stora skador. Ibland ska man ha tur!

3 kommentarer:

 1. Lite väl tidigt att vakna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tycker jag med men idag vaknade jag ännu tidigare.

   Radera
 2. Tack för dina fina kommenterer på min sida! Så härligt det låter med en resa!
  Ha det gott!
  Kram Helen

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!