lördag 23 augusti 2014

Får se om katten äter´t....

Träningen den här veckan har vekrligen hållt sig på ett minimum. Tiden har inte räckt till, jag har kommit hem för sent, orken har tagit slut. En morgon körde jag i alla fall Bodypump och DET har känts i kroppen resten av veckan. Nästa vecka är morgonpasset inbokat igen. Igår blev det trots allt en joggingrunda på dryga 3 kilometer, bättre än ingenting (även om jag gick säkert mer än hälften...)

Utekvällarnas tid är nog förbi. Nu sitter vi inne o myser med tända ljus. Allt har sin tid, så även det här.

 
Idag har jag mest ägnat mig åt inomhusarbete. Tvättning, strykning m m. Skönt att komma ikapp lite även med det.
 

Kvällens middag blev sååå misslyckad! Ugnsbakad lax som smakade "fishy" och vitvinssås med gräslök som fick baseras på gräddfil istället för creme fraiche p g a att jag handlat fel. Det var INTE gott!! Jag kom onekligen att tänka på den gamla historien om när min morbror hade stekt kotletter och min morfar öppnade fönstret, kastade ut kotletten och sa: "får se om katten äter´n"....Så kände jag ikväll.

Det fick bli dessert för att ta bort den dåliga smaken ur munnen. Stekta äppelklyftor med kanel och hackade hasselnötter som toppades med vispad grädde som smaksatts med vaniljpulver. En perfekt LCHF-dessert. Till slut blev jag nöjd ändå.

 

1 kommentar:

  1. Visst har höstkvällarna sin charm också, men de kom så plötsligt. Man (jag) hann ju inte riktigt "sommra av" innan hösten anföll i år...
    Efterrätten lät ju god och enkel. Kram J

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!