torsdag 21 augusti 2014

Titanic - The exhibition, O´Learys o Ecco

Hela sommaren har det pågått en stor Titanic-utställning på Halmstad Arena. Hela sommaren har vi pratat om att gå dit. Idag blev det äntligen av, bara en dryg vecka innan den packas ihop och drar vidare. Jag är glad att vi gick, det var det verkligen värt. Det sägs att det är världens mest besökt vandringsutställning. Då är det extra kul att själv ha tagit del utav den.
 
 
Tråkigt nog så var det totalt foto-förbud där inne så några bilder kan jag tyvärr inte bjuda på.
 
 
Ja den här hittade jag UTANFÖR utställningen. Man får väl fota det som finns.
 
 

Efter utställning föreslog jag att vi skulle åka till Olivers Sportsbar o äta. Det var jättelänge sen vi var där men de har god mat. När vi kom dit så stod det hundratals med cyklar utanför så vi undrade vad som var på gång. De personer vi såg utanför var inte av svensk härkomst men det spelar ju ingen roll så vi stegade fram till dörren och klev in. Då kändes det lite konstigt o annorlunda. Vi insåg rätt snabbt att restaurangen nog hade klappat igen och att vi istället klev rakt in på ett asylboende eller något liknande;-) Ja tänk så det kan bli. De undrade nog vad vi gjorde där.

Nu blev det istället ett besök på relativt nyöppnade O´Learys inne i Halmstad. Ett mycket bra val! Det kommer att bli mitt favoritställe hädanefter. Jag gillar amerikansk mat i allmänhet och ribs i synnerhet. Idag åt jag nog de godaste Babyback ribsen jag någonsin har ätit i Sverige. I USA är de ofta helt fantastiska men här i Sverige brukar de vara sega o inte alls leva upp till mina förväntningar men det gjorde de här. Cole slawn som jag åt till var också riktigt, riktigt god. Det blir höga poäng till O´Learys!

 

Denna o förra veckan har jag verkligen jobbat som en liten gnu. Det har varit sjukt mycket att göra och idag fick jag agera både chef o assistent. Det är tur att man har simultankapacitet. Som belöning åt mig själv blev det lite shopping på lunchen. Eller förresten, det var faktiskt en väldigt välbehövlig shopping. Jag är väldigt förtjust i höga klockar och har hur många par pumps som helst med relativt höga klackar men det är bara att inse, tanten börjar bli gammal. Mina fötter klarar inte längre att gå omkring i högklackat dag efter dag. De senaste dagarna har mina stortår varit helt svullna när jag kommit hem. Idag blev det inköp av ett par bekväma Ecco-skor med LAGOM hög klack, för helt platta skor, det har jag inte gärna....O så var det såklart REA, halva ordinarie priset, då är jag nöjd!

 

3 kommentarer:

  1. Hahahaha 😃 tänk att jag hade samma diskussion med kompisen i helgen, ang skor.

    SvaraRadera
  2. Bra med belöning till sig själv, fram för det!! Skorna är jättefina, ser lagom höga ut -tycker jag som bara går i platta skor ;-)
    Kram J

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!