söndag 24 augusti 2014

När minstingen flyttar hemifrån

Idag har jag återigen kört flyttlass. Det är dock första gången jag kör flyttlass för min lilla minsta. Min lilla minsta som har fyllt 20, så liten är hon alltså inte (bara i mammas ögon). Visserligen har hon bott hos sin pappa de senaste 4 åren men då har hon ju ändå "bott hemma" hos någon.

Idag har flyttlasset gått till Mölndal och rakt in i en lägenhet hos pojkvännen. Nästa vecka börjar hon plugga på Pedagogen i Göteborg. Hon kommer att bli en suverän förskollärare, det är jag helt övertygad om!

Trots GPS o dotterns guidning så lyckades jag hamna i fel fil ett par gånger, o då var vi inte ens inne i Göteborg, bara i Mölndal..... Jag är helt hopplös!

Efter att besökt den närbelägna pizzerian för en gemensam sen lunch så körde jag vidare och slank in på IKEA i Kållered. 200 kr doftljus senare lyckades jag ta mig därifrån. Doftljussäsongen är definitivt här, hösten verkar ha bitit sig fast på allvar.

Det är på rätt håll hon har flyttat, min kära dotter, för på väg dit o hem så passerade jag mina föräldrar så idag fick även de ett litet kort besök.

Nu sitter jag bara här o håller tummarna för att det inte ska regna inatt för tydligen har jag fått jour och ska inställa mig på krisledningscentralen mellan 6-8 imorgon bitti om översvämningarna i Halland blir värre igen. På 30 minuter ska jag vara på plats på Räddningstjänsten 5 mil bort...då får jag köra fort....

2 kommentarer:

  1. Usch ja, hur är det med de hemska översvämningarna?! Hoppas hoppas att det inte regnar mer! Håller tummarna!
    Jag får också önska lycka till, till din dotter som börjar plugga, va duktig hon är!

    SvaraRadera
  2. Då kan jag inte annat än att hälsa din dotter välkommen till Mölndal!!
    Kram J

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!