fredag 9 november 2012

Boulan South Beach Miami

South beach, Miami beach

Igår körde vi ner till Miami för 2 dagars vistelse här nere. Tyvärr var det den kallaste dagen på hela semestern, 21 grader,  så vi Ett bad blev det trots allt.

Boulan Beach Apartment, Miami Beach

Hotellet vi bor på är hur lyxigt som helst, Boulan South Beach. En hel lägenhet på 88 kvm. Ett boutique-hotell nära stranden och med pool på taket. Helt överkomligt i pris också med tanke på att vi är 4 personer. Inredningen är hur läcker som helt. Snygg design, t o m en avskiljande vägg som är lila! Det ni!

20121108_160608

På stranden igår fick vi trevligt sällskap från Sverige, Louise, Erik o deras vänner. Tänk att man måste hela vägen över Atlanten för att ses:-) Vi fick en trevlig pratstund tillsammans innan de åkte hem till Orlando igen.

Igår kväll ville vi inte ens lämna vårt trevliga hotellrum så vi satt hemma och åt ost o skinka o drack vin och spelade musikquiz. Hur kul o trevligt som helst. Å andra sidan hann vi ju inte se så mycket av Miami mer än stranden. Nu ska vi istället ge oss iväg på en morgonpromenad och utforska omgivningarna innan frukost. Resten av dagen är vikt åt stranden. Tjejerna vill suga ut det sista av solen innan de åker hem i kväll.

Vi fick ett bryskt uppvaknande idag när min städerska ringde och sa att de inte kunnat komma in hemma hos oss idag för “lockboxen” var öppen och där fanns ingen nyckel!! Jag tror att tonårssonen har levt lite för mycket “Gagnem style” hemma medans vi varit borta (Facebook avslöjar mycket….) Han kommer att få det hett om öronen idag……

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!