lördag 10 november 2012

Hardrock, long island icetea o kackerlackor!

Hard rock café, Long Island icetea, Miami

Igår åt vi avskedsmiddag tillsammans med tjejerna på Hard rock i Miami. Rätt usel mat om jag får säga min mening, TGI är betydligt bättre men den slank ner tillsammans med en Long Island icetea, nästan ingen sprit alls i den…. Efter Hardrock blev det en promenad Downtown Miami och som avslutning ett besök på Starbucks innan vi slutligen helt hjärtlöst släppte av dem på Miami International Airport för att resa hem. Själva gled vi vidare mot Fort Lauderdale igen. Än är inte vår semester slut!

Boulan Beach, South Beach Miami, American breakfast, frukost, sockerbomb

Amerikansk frukost = sockerbomb!!! Inte mycket LCHF tänk där inte. Det var väl det enda man kunde klaga på när det gäller hotellet. Bagels, bröd, marmelad, winerbröd, kanelsnäckor, juice o frukt. Det enda jag kunde äta var Philadelfiaost. Torftig frukost….

Boulan Beach, Soth Beach, Miami, takpool, boutiquehotell

Igår kväll i Miami såg jag faktiskt min livs första kackerlacka!! Den sprang omkring vid en soptunna nere i Miami, bläää!

Vad som var värre var att i morse när jag stod i vårt rum hemma hos syrran så kände jag något som kittlade på min fot….jag tittade ner och såg en stor typ skalbagge med långa spröt som sprang iväg in under sängen. Kunde det vara ännu en kackerlacka?? Jag gick lugnt ut o frågade syrran. Jodå, det var det! In igen o leta kackerlacka men nu var den spårlöst borta. “O oh” hörs det plötsligt från toaletten där min man är.

“Är kackerlackan där, slå ihjäl den, skrek vi.” Men nä, den slank ut under dörren o rakt mot mig men där fick den så den teg! Jag mosade den med mammas Allers-tidning som hon skickat med! Tack för den mamma men syrran vill inte läsa den nu längre. Den ligger i papperskorgen men kackerlackan är väldigt död. Troligtvis har den kommit med oss hem från Miami eftersom resväskorna stått på flaket på Trucken. En död kackerlacka = en bra kackerlacka!

Hard Rock Café, Long Island Icetea, Miami

Ser ni? T o m på Hard rock hade de lila väggar:-) Det är en lila resa det här!

5 kommentarer:

 1. Åh...min reaktion är bara: BLÄÄÄÄÄ!!!!!!
  Avskyr kackerlackor. Såg en massa sådana (ihjältrampade dock, gudskelov) på trottoarerna i Casablanca (Marocko). Fy fasen. Äckligare djur finns inte! Näst dem är skalbaggar. Tänk bara ljudet när man krossar dem. *ryyyyser* :-+

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fy, de är för "räliga", nu råkade jag ut för ännu en igår som jag slog ihjäl! Denna gången utomhus....blä!

   Radera
 2. OJ.... inte fräsht!!! Nu har jag tagit igen allt jag missat!!! Sorry!!
  PUSS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä inte alls fräscht...kul att se dig här igen!
   Kram

   Radera
 3. Jag hade nog tryckt i mig både det ena och det andra på den frullen. Hade hoppat över osten! Ha ha ha ...

  En sak till, din första kackerlacka? Hm, skulle aldrig kunna räkna mina. Efter alla år i Grekland har jag utvecklat en kackerlacks-radar. Reagerar på alla kryp numera. ;)

  Enjoy därborta!!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!