måndag 12 november 2012

Fifty shades of grey party

Hund, Jensen, pudel, shih tzuDollar store, christmas2012-11-10 12.18.542012-11-10 12.19.062012-11-10 21.49.00Fify shades of grey cake

Nu har det varit fullt upp några dagar. I lördags hade min syster sin 45-årsfest med Fifty shades of Grey tema. Kolla in tårtan hon dekorerade! Imponerande! En stor del av lördagen for vi runt och letade dekorationer (de blev en o annan intressant affärWinking smile) Här i USA kan man finns ju så klart butiker för allt möjligt. Dollar-store, där allting kostar en dollar är ju suveränt vid sådan här tillfällen. Det finns även speciella party-affärer som bara säljer dekorationer och kläder för utklädning, gigantiska sådana! Man kan även köpa ballonger o få dem färdiguppblåsta o så åker man sen o hämtar dem i en ballong-påse. Ja jösses, det e USA det här!

Kvällens fest blev oerhört lyckad. Vad lätt det är att ordna fest när man är i ett varmt land o man kan vistas utomhus hela kvällen. 20-25 person som bara minglade runt poolen och drack och åt. Det var en väldigt internationell fest med vänner från Turkiet, Ryssland, Tjeckien, Norge, Brasilien, USA o Sverige såklart. Mycket trevliga människor som gjorde att det  blev en jättetrevlig kväll.

Igår hade vi faktiskt semesterns första träningsfria dag. Jag är imponerad själv som vi har hållit igång. Joggingturer var o varannan dag på morgonen med efterföljande armhävningar och situps. De dagar vi inte joggat har vi gått timslånga promenader till o från stranden, många dagar har vi gjort både och. Ändå tror jag säkert att vikten ökat på….

South Beach Miami

Idag på morgonen regnar det faktiskt så vi tar det lite lugnt. Solen ska snart komma så det blir nog återigen en dag på stranden efter att morgonjoggingen är avklarad!

1 kommentar:

  1. Vilken resa du gör. Tårtan ser ju helt magisk vacker och god ut.
    Kram

    ps, jag hoppas att jag får se dina naglar sedan när de är gjorda.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!