tisdag 13 november 2012

Hipp hipp hurra!!

2012-11-12 14.14.182012-11-12 14.14.24

Idag fyller min syster 45, grattis till dig! Vad kul det är att vara på plats och kunna gratta redan på morgonen och göra frukost till födelsedagsbarnet. Det är skönt att vara nära.

Igår blev det en riktigt bra träningsdag. Morgonen började med regn så vi tog det lugnt. Det blev sovmorgon o ligga kvar o läsa i sängen. När regnet lättade gav jag mig ut med hundarna för en joggingtur men då stack solen fram och det blev genast jättevarmt. Jensen orkade inte springa, jag fick gå hela runden, dryga 3 km. Då kände jag mig inte nöjd så jag släppte av hundarna hemma och gav mig ut igen o joggade samma runda, idag på rekordtid och nu blev jag rejält svettig. Det var en riktigt bra start på dagen.

Sunrise mall, galleriaVictoria´s secret

Efter en lång soldag vid poolen gav vi oss iväg på en liten shoppingsväng igen. Denna gången fick jag gå själv i Gallerian, mannen orkade inte mer:-)

dixie highway, fort lauderdale

För att kunna ha tillgång till bil så fick jag skjutsa min syster till jobbet o sen köra hem själv. Jag är lite mesig när det gäller att köra på dessa vägar med mer filer än man kan räkna men det gick bra o så stolt man känner sig när man gjort det! Jag klarade det, jag kan! Man lär sig med tiden, det börjar kännas rätt bra nu, bara man får varit här några dagar o kan orientera sig lite så är det rätt OK.

1 kommentar:

  1. Hälsa syrran och gratta:-)

    Vilka underbara dagar du haft med sol och värme!! Välkommen hem till kalla Sweden:-)

    Kram Cecce

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!