tisdag 6 november 2012

Sawgrass Mills–det värker i plånboken och benen!

Sawgrass Mills, Hugo Boss, Valentino

Igår var det den riktigt stora shoppingdagen. Då drog vi iväg till Sawgrass för en heldags shopping (till mannens stora förtvivlan:-). Man blir nästan helt vild när man kommer dit. Så mycket fynd man kan göra. Det blir nästan en Gekås-känsla. Mycket reor och så ofta 30-40% extra rabatt på rean, ja jösses!

Jag köpte bl a ett par Rayban solglasögon på Sunglasshut för 60 dollar som jag sedan hittade i en annan glasögonbutik för 149 dollar! Då blir man rätt nöjd.

Alla damkläder i  Hugo Boss-affären, 50% rabatt. Det svåra är bara att behärska sig…..man KAN ju inte köpa allt man ser även om det är billigt.

Sawgrass, shopping. Fort Lauderdale, Sports Authority, Rainforest caf

Efter 3 timmars shopping strålade vi samman för en lunch på Rainforest café. Tjejerna var inte lika imponerade som när de var små. Maten var i alla fall god och vi hämtade nya krafter till våra redan svaga ben. Tjejerna ville ha MINST 3 timmar till för shopping innan vi åkte hem.

Efter ytterligare 3 timmar så värkte det rejält i både plånboken och benen. En gång hade vi redan skickat ut älsklingen till bilen för att lasta av och nu var vi fullastade igen! Efter all denna tid hade vi ändå inte gått runt hela Sawgrass! Man hade lätt kunnat spendera ytterligare 3 timmar där men både fötter och plånbok är nog glada för att vi inte gjorde det;-)

Pumps, Liz Claiborne

Här ser ni ett shoppingfynd från i förrgår, mina nya röda pumps från Liz Claiborn. Mer bildbevis på shoppingfynden kommer kanske senare.

Förresten, på vägen hem från Sawgrass var vi tvungna att stanna till på Outdoor World så min man fick bli nöjd även han. Ja vi offrade väl motvilligt en halvtimma på honom där. Han har det inte lätt!

IMG_20121104_074204

O här är mina nya fina LILA naglar, nöjdare har jag aldrig varit över nya naglar. o så är jag inne på sista delen av Fifty shades. Det känns nästan lite sorgligt. Jag kommer att sakna böckerna. På lördag ska syrran ha ett stort födelsedagsparty med Fifty shades of grey-tema (jag antar att hon bara menade färgen då;-) det ser vi fram emot!


Idag blir det INGEN joggingtur!! Igår joggade vi innan vi shoppade i 6 timmar. Idag behöver mina ben vila. Det blir BARA promenad fram o tillbaka till stranden, ca 8 km.

2 kommentarer:

 1. Oj oj oj vilka fynd! Tur jag inte var där....

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är inte lätt att behärska sig...man blir helt galen liksom. Får se hur det går med resväskan på vägen hem:-)

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!