måndag 10 december 2012

Snökaos o Tabata

snow2

Idag gav jag mig iväg till jobbet med ett “nöd-paket” i bilen. Med tanke på iskyla, snöfall o blåst så packade jag termobyxor, mössa, vandringskängor och reflexväst. Jag har inte tänkt frysa ihjäl om man blir sittande i en snödriva!

Det var rätt lugnt trots allt. Vägarna var hyfsade och bilarna körde lugnt. Det blev återigen en 5-milatur i 80 km/h. Helt OK för mig, nästan alla kör lika lugnt faktiskt. Bättre att komma fram lite senare än inte alls.

Mannen i huset kom iväg lite senare eftersom han först fick köra lite traktor och skotta rent här hemma först. Då kom han inte så långt! Bussen hade kört fast på tvären över vägen så det gick inte att komma förbi. Det fick bli en omväg till hans jobb.

baby-pushups

Även denna måndagen har varit väldigt lång. Den avslutades med det tuffaste Tabata-passet jag nånsin varit med om. Huvudet sprängde och det snurrade i huvudet. Nu känner jag mig väldigt nöjd när jag sitter i min soffa. Nu sitter jag o klipper med ögonlocken o bara väntar på att få krypa ner mellan min lakan. Det är inte långt borta nu. (O ja, vi gjorde nästan så här idag, gånger ca 40....) Klicka HÄR så får ni se ett av våra träningstillfällen i höstas (jag i rosa) sämre träning kan man ha!

1 kommentar:

  1. Härligt med tabatapasset! Även om det är väldigt mysigt med vinter och snö så kan man ju inte säga annat än att den gör vardagen liiiite jobbigare, eller hur?

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!