torsdag 3 april 2014

Årsbästa, uteluncher o näsprov

 
Tänk idag åt vi lunch ute!! Vi satt på balkongen till Roberts Coffehouse i solen med utsikt över Nissan o bara njöt. Aldrig trodde jag väl att det kunde vara så skönt. Det var verkligen helt ljuvligt!
 

Mitt öra är inte bra. I över en månad nu har jag gått med öronsus. Jag är dessutom nästan helt döv på det örat. Irriterade. Innan min semester var jag hos läkaren och fick medicin men det har inte blivit bra. Idag gick jag igen. Nu ville han ta ett näsprov. Det var INTE roligt vill jag lova!! Kommentaren innan provet togs o jag sa att det inte lät så roligt var: Du har väl fött barn.....Som om den kommentaren skulle göra mig lugnare! Tvärtomt! Jag satt klistrad i väggen o tårarna rann. Vi får väl se vad det visar. Mera droppar till örat, om inte det hjälper blir det nog remiss till öron-näsa-hals. Att Paulus bok LCHQ, lågkolhydratkost låg i väntrummet var desto roligare.

Även om klockan var mycket när jag kom hem så blev det en joggingrunda tillsammas med Lexie. Årsbästatid! Jag är nöjd med det. Så snabbt har jag inte tagit mig runt sedan augusti förra året. Det är gott så. Förstår förstås inte hur det kunde gå fortare då när jag inte sprang hela rundan? Jag måste ha sprungit fortare på de sträckor som jag sprang, om ni förstår hur jag menar.

Ibland undrar man lite hur Runkeeper funkar förstås. Snowboarding?? När har jag någonsin åkt snowboard?? Det är något som inte stämmer här;- )

 

2 kommentarer:

  1. Nämen usch näsprov lät inget skojigt alls. Hoppas det blir bättre med örat snart.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!