torsdag 9 januari 2014

Allt eller inget, det är mig det är fel på

#Enbildomdagen2014

Min man kan äta 2 styck sådana här!! Det gör mig så förbannad. Jag kan bara äta allt eller inget. Antingen smakar jag inte eller så kan jag inte sluta. Jag blir uppriktigt arg på honom för att han kan ta bara två men vem är det fel på egentligen? Jo mig……givetvis, det inser jag. Jag är sockerberoende. Det är därför jag inte äter alls. (Fast jag vet inte om dessa är kvar när han kommer hem från Stockholm…..)

20140109_182827

Sent hem idag igen. Ensam hemma. Tror ni jag orkar laga mat? Nä, just det. Idag blev det färdig sallad från underbara Kötthallen. Räksallad, lite nyttigare än gårdagens Kebab-frossa. Dessutom passade jag på att bunkra upp med lite annat smått o gott. Färskt o fräscht o gott kött till mycket bra priser. Att köpa kött någon annanstans är för mig nästan otänkbart.

2014-01-09 18.27.53

En ny Allt i Hemmet låg o väntade på mig här hemma. Tyvärr hinner jag inte läsa just nu, måste iväg på ett litet planeringsmöte. Jag är bara hemma o vänder. Ibland blir det så.

9 kommentarer:

 1. allt eller inget - samma här

  SvaraRadera
 2. Fy så bekant!
  Har jag en oöppnad Fazers blå på 250 gr så kan den ligga där hur länge som helst, men tar jag en rad är rubbet slut på 30 min :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis som här! Så länge det inte är öppnat så går det bra. Sen är det helkört. 30 minuter`? Det låter som en lång tid;)

   Radera
 3. Ah, så gott, jag är precis som dig allt eller inget.
  Vad sugen jag blev nu, och det är ditt fel 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlåt, förlåt;-) Vi är nog många som är likadana.

   Radera
 4. Känner igen det så väl... mannen smakar lite medans jag rensar skålarna om det är sött eller snacks ;-)
  Kram o ha en skön fredagskväll

  SvaraRadera
 5. Är det kötthallen i Boarp? Är själv väldigt noga med köttet till killarna så idag var jag på Mostorp o bunkrade upp. Ha en mysig fredag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart är det Kötthallen i Boarp! Passerar där varje dag.

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!