lördag 21 januari 2012

Det tar på krafterna

Väckarklockan började larma 5.30, en lördagmorgon. Här gäller det att ligga i så man hinner allt man ska när man är ledig! Jag slet ner tapeter så det stod härliga till fram till 8.30 då bytte jag om o åkte snabbt iväg till dagens Cirkelträningspass. Jag är fokuserad nu, femte träningspasset denna veckan, på sex dagar.

Väl hemma igen hade min älskade redan fått ut våra gamla garderober ur sovrummet, rensat bort de gamla lagerhyllorna från vårt “röda rum” och nästan fått in garderoberna på sin nya plats. Oj, vad bra förvaring vi får här ute nu! Jag var rätt trött på de gamla dammsamlande lagerhyllorna måste jag säg, det här blir mycket bättre! Skönt att kunna återanvända det man kasserar. Lagerhyllorna i sin tur blir bra förvaring i verkstaden.

Till lunch blev det rester från gårdagens lax med ruccolakräm och en sallad gjord på morötter och sockerärtor. Givetvis ett recept från boken 6 kilo på 6 veckor.

O sen kom det där vita h-vetet ner till slut ändå. Det har vräkt ner hela dagen i princip. Som ett vitt äckligt täcke vilar det på marken. Tur man har inomhusarbete  att göra. Behöver jag påpeka att jag INTE gillar vinter;)

Nu är det kväll och jag är helt slut i kroppen. Sliten efter all veckans träning plus sovrumsrenovering både igår och idag. Igår däckade jag i soffan strax efter nio. Jag är rädd för att det blir på samma sätt idag. Imorgon blir det sovmorgon, till halv 8 i alla fall….då är det dags för det roliga! Tapeterna ska sättas upp.

Ikväll orkade jag bara inte. Det här är INTE mat från boken. Det är en god kebabsallad från pizzerian. Rätt ok mat ändå tror jag.

 

6 kommentarer:

  1. Oj vad duktig du är ! Vilken energie.

    SvaraRadera
  2. Vilken energi.
    O du den där kebaben ser ju jättegott ut blir väldigt sugen på det tyvärr finns det inte här inte så som jag vill ha den.
    Har hört att om man ska äta "skräpmat" så är kebab det bästa.

    SvaraRadera
  3. Men bruden....allvarligt. FEM Å TRETTI!!!! En lördag?!! *s*
    Nåja. Vi hade också klockan på ringning. 6.50. Iväg till Nyköping å hälsa på fina vovven som snart är hemma!! Vi blev "godkända" på studs, så vi hämtar henne i veckan!! JIPPIIIEEE!!!!!! :-))

    Kramen!

    SvaraRadera
  4. Du är beundransvärd.....helt makalös brud alltså!!!

    JAg måste nog köpa den där boken. Du visar upp det ena goda receptet efter det andra.

    Ditt sovrum.....oj vad jag längtar efter att få se det färdigt.
    Jag hoppas nu att du tog dig en sovmorgon.

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Oj...jojo...man hinner mer om man kliver upp tidigt. Men visst är det skönt med sovmorgon? ;)
    Ser verkligen framemot att få se då ni tapetserat klart.
    För visst får vi också se det?
    Kram på dig,duktiga du!

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat! Både med träning och renovering! :)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!