lördag 27 oktober 2012

Cirkelträning, sjukhusbesök, o heminredningIdag var det avslutning på vår Kom-i-Form-kurs. Det blev cirkelträning nere vid havet. Wow, vilken dag! Kallt men soligt, vilken underbar dag för utomhusträning! Jag kände mig tyvärr inte riktig i form idag men kämpade på så gott jag orkade ändå. Det var tungt o jobbigt, inte en av mina bästa dagar men jag njöt verkligen av vädret och omgivningen. Kommer sakna mina goa träningskompisar men vi ska absolut fortsätta efter nyår, om inte innan.

Som vanligt efter avslutad kurs så bjöd tränarna på picnic. Idag i denna underbara omgivning. Sämre kan man ha det en lördag i slutet av oktober.


Eftermiddagen bjöd på ett besök hos svärmor. Stackars svärmor som snart tillbringat 40 dagar o 40 nätter på sjukhus. Trösten i det hela är väl att hon har denna vidunderliga utsikt över Öresund från sitt fönster. O på måndag ska hon nog äntligen få komma hem! Nu håller vi tummarna!
På vägen hem blev det en sväng inom IKEA med ett noga genomtänkt inköp (nåja, det är möjligt att jag bestämde det  idag men vaddå??) av ny klädsel till soffan i tonårsrummet (The red room). Den gamla röda klädseln var både trasig och solblekt. Som en bonus visade det sig att det t o m följde med 2 nya kuddar i förpackningen! Ett nytt rött Lack-bord fick också följa med hem. Voilá, ett helt nytt rum! Tänk att så lite kan göra så mycket, jag är sjukt nöjd! Lexie också ser det ut som:-)

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag du haft! Och tonårsrummet är ju jättefint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad snällt sagt! O ja, min dag har varit bra.

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!