tisdag 17 januari 2012

En dag i Ullared

CameraZOOM-20120117120957954CameraZOOM-20120117094210090

Min lediga tisdag. Vad gör jag då? Sätter klockan på väckning 5.15 precis som vanligt. 6.50 sitter jag i bilen, 8.10 ställer jag bilen på en ödslig parkering i Ullared och ser fram emot en dag på Gekås. En dag då jag stämt träff med båda mina föräldrar i detta handelscentrum. Kul sätt att träffas, tycker jag.

20120117_095715

En mysig fikastund hann vi med i den nya cafeterian på plan 3. Billigt, superfräsch och gott! Även där var så klart helt ledigt. Jag har nog aldrig besökt ett så ödsligt Gekås förut. SKÖNT!!!

20120117_093213

Dagen koncentrerades till att shoppa inredning till det nya sovrummet. Här hittade jag gardiner i 2 olika varianter. Efter mailkontakt med min goa kollega som har god smak när det gäller inredning (o allt annat med:) så blev det gardinen till vänster på vit/beige botten. Jag är SÅÅÅ nöjd! Jag hittade så mycket saker i precis den stilen jag hade tänkt mig. Mycket rosor blev det!! Jag undrar jag om min man ens vill sätta sin fot i vårt nya sovrum;) men det får vi väl verkligen hoppas att han vill.

20120117_125859

Min pappa tröttnade snart på oss och begav sig hem. Då fick jag istället skjutsa hem mamma o så hann vi med även en lunch hemma hos dem. Putte, deras katt tyckte att min lax luktade väldigt gott.

När jag kom hem så struntade jag i alla måsten. Jag sov en liten halvtimma o sen har jag sett gårdagens avsnitt av Biggest Loser. En ny säsong av den amerikanska varianten började igår. Nu är jag sååå peppad inför kvällens träning med en personlig tränare. Tänk om han helt o hållet kör slut på mig…..oj, oj, oj….

8 kommentarer:

 1. Men vad skönt att kunna gå där och shoppa i lugnan ro :)

  Hoppas du får ett bra PT pass.

  SvaraRadera
 2. Åhhh KUL!! Jag var där förra våren. Det fanns en hel del att titta på och att köpa ;)
  Kul att du hittade så mycket som passade in. Det är kul när det flyter på :)

  Kramisar

  SvaraRadera
 3. Nu fungerade det att kommentera från Bloglovin.....Jippi....

  Berätta hur det gick med din PT!!!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. HAHA! Du är rolig du!

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig dag!

  Hoppas att det går bra med Lexie!!! *håller tummarna*

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad spännande!! Hoppas det gick bra!
  Tyget ser jättefint ut, men så gillar jag ju rosor. Har varit på Gekås två gånger men det var evigheter sen...

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Vad avundsjuk (på ett "bra" sätt) jag är att du kan träffa våra föräldrar på en dag..Förstås mitt eget fel att jag bosatt mig i Florida.. Var tacksam det är ett privilegium! Kul att ni var tillsammans idag! Då blir jag glad också. Bodil

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!