söndag 19 februari 2012

En dag i lättjans tecken

400029_244426918964691_126894987384552_566110_305463720_n

Vilken avkopplande dag! Det var precis vad jag behövde efter all jäkt o stress varenda dag. Dessutom har varenda helg hittills i år fyllda med fester, hotellövernattningar och sovrumsrenovering. Puh, man e ju inte 20 längre!

Började dagen med ett 45-minuterspass på crosstrainern under tiden som jag tittade på, ja just det, Biggest loser!! Var 10:e minut spurtade jag allt vad jag kunde. Allt för fettförbränningen;)

20120219_124000

Till lunch blev det kotlett med blomkålsris (riven blomkål som man hastighet häller ner i kokande vatten i en minut) och bernaisesås till det.

Sen var det soffläge….Jag förhandlade bort Lexie-promenaden idag också;) 2 till avsnitt av Biggest loser har hunnits med i eftermiddag. Nu är jag äntligen i kapp. Imorgon är det ett nytt avsnitt igen.

En tupplur mitt i tv-tittandet. En riktigt avkopplande söndag. Nu känner jag mig laddad inför en ny vecka.  En ny vecka med träning måndag, onsdag, torsdag. På tisdag kommer älsklingen hem sent. “Bra, då behöver vi inte ses denna veckan, konstaterar han helt krasst…” Ja, ibland blir det så men helt sant är det ju inte, klart vi ses, även om stunderna inte blir så långa.

Sol, äntligen lite vårsol! Den vågade sig fram en bra stund i eftermiddag. Sådana stunder som ger en hopp om livet, ett hopp om att våren är i antågande.

O så syrrans prestation, idag har hon sprungit en halv-mara där borta hos sig i Florida! Imponerande för mig. Det tror jag aldrig jag kommer att göra. Vårruset kanske….

Dagens pucko: Norrmannen som lastade in FEM levande renar i sin bil och skulle frakta dem 10 mil!! Det skulle väl vara en norrman till det;) Hur tänkte han där??

2 kommentarer:

 1. Aja.....du har väl inte bara sofftat- 45 minuter på crossen....du det kräver sin kvinna.

  Jag tog tyrka idag- armar, rygg, axlar och MAGE....aj aj aj....
  Sen gjorde min löpningsträning. Går snabbt i 2 minuter, springer en minut och så håller jag på i 20 minuter. Det tar nästan död på mig det. Ok- tog 10 på crossen också. Mer orkade jag inte.

  Pust.....jag har ju städat också!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tid i Soffa??? Men det förtjänar du definitivt!!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!