torsdag 16 februari 2012

Med hjärtat i halsgropen

Meningen med livet

I valet o kvalet stod jag i morse. Bil eller tåg?? Underkylt regn pratades om på radion. Efter mycket vånda blev det bilen. Jag hade ju en spegel att byta på Jysk.

-4 grader när jag åkte hemifrån, –11 grader på vägen!!! Var kom den kylan ifrån? Hemska vinter! (Är det någon som undgått att jag inte gillar vinter;)

Tur i oturen. Min felaktiga spegel som jag skulle byta reades denna veckan, halva priset, så inte nog med att jag fick med en ny spegel hem, jag fick dessutom ett tillgodokvitto på 400 kr. Ibland ska man ha tur!

På vägen hem ångrade jag att jag inte tagit tåget idag. 0 grader och regn. Inte kul. Med hjärtat i halsgropen låg jag mellan två lastbilar o mesade mig i 90 km/h. Det krampar i bröstet o svetten nästan rinner när det är sånt väglag. Jag är en riktigt “kärring” när det handlar om att köra bil! Imorgon blir det samåkning, så skönt!

Sista biten hem var det riktigt eländigt väglag. Sen var jag, nu hade jag bråttom till träningen. Det var då jag började förhandla med mig själv. Inte ville jag stressa in o byta kläder, skithungrig dessutom, på 10 min o sen kasta sig i bilen igen o halka ner för Italienska vägen i detta väglag? Jag var inte svårövertalad….det blev såklart ingen träning idag. Jag är en loooooser!! Mina sex träningsdagar i veckan har helt klart minskat i antal…två hittills denna veckan o det lär väl inte bli mer än max två till.

Dagens oväntade uttalande ifrån mig: En kollega frågar om jag ska med ut på After Work nästa torsdag. Nej, blir mitt svar, jag tränar på torsdagar….Jag?? träna istället för att gå på After work?? Ur led är tiden:))

3 kommentarer:

 1. Hu vad bra att du blev hemma! Ingen anledning att halka ner för Italienska!! Bodil

  SvaraRadera
 2. Usch,denna vinter! Har idag kört drygt 40 mil för att hälsa på pappa och sen hem igen. Vägen upp gick bra,men hem...huuu!!! Snöyra på motorvägen,såg bara nån meter framför mej, vägen full med snö...neej,det var inte kul, satt på helspänn och körde innan äntligen Uppsala lyste upp med alla gatljus,puh!!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det var ett bra beslut du tog. Inte ska man riskera livet för träningen. Jag tycker faktiskt tom att du skulle sagt ja till after work.Du tränar ju så mycket att du borde unna dig lite skojigheter! :-) Annars blir ju träningen ett hinder tillslut. Bättre att träna mellan festligheterna!Så tycker jag i alla fall.
  Kram!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!