torsdag 22 mars 2012

Elisabeth Arden o jag

Idag blev det lite flärd i tillvaron. Make-up rådgivning på Kicks med Elisabeth Ardens representant, goaste Maria. Vilken underbar rådgivare! Vi fattade nog tycke för varandra direkt.

En hel timma satt jag och blev hudanalyserad, insmord och sminkad. Vilken lyxig tillvaro! Jag måste erkänna att det känns väldigt bra med de dyra krämerna i ansiktet. Det känns som om huden fick en helt annan lyster

Jag skäms dock lite, några inköp blev det inte idag men frestelsen är stor. Jag hade nog bara glömt den stora plånboken hemma idag…..Den kanske får följa med efter vår resa till Rom men inte just nu. Där var många “vill-ha” produkter.

Lite fick jag med mig hem. En lila väska till en dam för dagen klädd i lila blus, lila skor, lila halsband, ring, armband och jacka. Jag tror hon förstod vilken färg som är min favoritfärg…… Lila ögonskugga la hon på, det passade mina fina ögon påstod hon. Hon var sååå snäll:)

En handcreme och ett läppstift fick jag trots allt med mig hem som prov. De ska användas väl.

Parfymen Green Tea Cherry Blossom var en god doft som jag nog inte skulle kommit på att prova själv. Nu vet jag nog vilken parfym som följer med hem från Taxfree-butiken om 2 veckor!

 

4 kommentarer:

 1. En gång i tiden ska jag lägga pengar på dyra, fina, lyxiga krämer. Men än så länge hamnar pengarna på andra prylar!

  SvaraRadera
 2. Härliga kort på dig och skönt att bli ompysslad.

  SvaraRadera
 3. Men vilken fin lady där sitter i sminkstolen! Du strålar ju!!!
  Massa kramar

  SvaraRadera
 4. Åh vilken lyx med en timmes ompyssling o fix med finprodukter! Parfymen Green Tea Cherry är ljuvlig!! Fick den för ett tag sen och den står i "snål-hyllan", haha. "För viktiga stunder..."?!

  Kram!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!