söndag 25 mars 2012

Vi körde mot solen!

P3250063P3250064P3250065P3250067

Idag blev vi så trötta på den uteblivna solen så vi satte oss i bilen och körde, mot solen!

Vi hamnade en bit inåt landet i ett vackert halländskt landskap i strålande solsken. Det blev en vandring på okända vägar i en fridfull miljö. Lexie var överlycklig över alla nya dofter och intryck. En spännande dag för henne.

P3250069

När vi kom hem igen hade solen äntligen hittat hem till oss. Nu blev det givetvis ett par timmar i solstolen. Denna ljuvliga årstid när vi äntligen får insupa lite sol o värme som vi så väl behöver.

Trädgårdsmöblerna har kommit på plats. Nu väntar vi bara på årets första grillkväll. Den kanske inte är så långt borta? Jag längtar och min man bävar. Jag älskar att grilla och han blir sååå trött på detBlinkar för jag grillar verkligen hela tiden när det är fint väder.

Änglamakerskan

Änglamakerskan av Camilla Läckberg har jag läst ut i helgen. Spännande såklart men kanske lite väl fantastisk? Jag inser även att jag måste ha missat en bok i serien. Annas olycka har jag missat. Undrar vad som hänt henne? Jag måste nog leta upp och läsa den boken också så jag vet vad som hänt.

Imorgon börjar min Kom-i-form-kurs. Som jag ser fram emot den! Det ska bli sjukt kul, jag har stora förväntningar som jag hoppas blir infriade. Fri Zumba ingår i kursen….SOM jag kommer att utnyttja det….NOT!!! Hur tänkte de där liksom??

betty_boop_143

5 kommentarer:

 1. En stund i solstolen har jag också lyckats få till idag. Riktigt skönt!
  Änglamakerskan är den enda av CL som jag inte läst än. Det blir när den finns i pocket - men det gör den kanske nu?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej fina. Har inte hunnit runt på bloggar denna helgen- har bara varit festande.
  Sen kom livet också emellan och solen sken på mig.

  Du måste komma nästa gång och jag skickar i din mejl en inbjudan till den 22/4 och den 20/5 på vipkvällarna.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Det var smart, köra mot solen! Det har varit en fantastisk dag minst sagt och utemöblerna kom på plats här med minsann!
  KRAMEN

  SvaraRadera
 4. Låter som precis rätt sak att göra just den här dagen. Härliga bilder. Nu ska vi snart också ta och skaffa en grill, säsongen närmar sig!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!