tisdag 11 december 2012

Packad o klar för ett besök i de djupa skogarna

IMG_20121211_205936

Nu står väskan packad klar. Imorgon efter jobbet bär det iväg långt in i de djupa småländska skogarna för julbord tillsammans med alla kollegor och politiker. Ja någon övernattning blir det inte där men väl i Halmstad för min del. Det är inte lönt at köra hem mitt i natten för att bara sova ett par timmar o sen upp igen. Det får bli en natt på hotell med tillhörande hotellfrukost, vardagslyx!

IMG_20121211_210447

Den här damen väntar otåligt på mig varje dag som jag kommer hem. Hon har SÅÅ mycket energi. Mer energi än vad som är hälsosamt känns det som:-)

Imorgon är en magisk dag, den 12 dagen i den 12 månaden år 2012. Jag gissar att det kommer att bli många bröllop imorgon.

Sitter o tittar på tv och hör hur man i Polen kan åka i fängelse för cykelfylla!! Har man över 0,2 promille i Polen så kan man få cykelförbud i 10 år!! Eller fängelse, en man har åkt in i 7 månader för cykelfylla. Jösses säger jag bara. Har man över 0,5 promille blir man av med körkortet….Undrar vad straffet för rattfylla är då??

2012-12-11 17.53.44

Kvällens mat i min ensamhet bestod av baconschnitzel med blomkålsmos. Enkelt och gott.

Nu är jag återigen trött som en Gnu. Imorse slog jag upp ögonen redan kl 4 o kunde sen inte somna om o då är det ändå inte fullmåne. Dags att krypa ner. Imorgon är en lång dag.

1 kommentar:

  1. Gullig vovve.
    Det borde vara strängare lagar för de svenska cyklisterna. Inte många håller sig till fartreglerna, och de cyklar där de inte ska

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!