lördag 21 december 2013

Surprise!!

2013-12-20 13.55.48

Igår höll de på att skrämma livet ur mig. Mina goa kollegor i teamet. Jag gick intet ont anande iväg för att hämta kaffe och när jag kom tillbaks till mitt rum stod de där gömda bakom dörren! Jag ramlade nästan baklänges av rädsla. Sen sjöng de för mig och överlämnade en flaska bubbel och en underbara ljusstake med lila ljus (så klart). Vilka underbara kollegor, så glad man blir!

2013-12-20 21.47.01

Det var helt igenom en bra fredag igår. Samåkning  med maken o gemensam lunch. I o för sig var maten en besvikelse men sällskapet var trevligt. Kebabsalladen jag beställde visade sig bestå av ett tjockt lager RIS i botten!!! Det fanns det ingen information om. Hur sjutton kan man servera en sallad med ris i?? Det blev inte så mycket ätit där inte.

2013-12-20 21.47.21

Kvällen tillbringades också i det bästa av sällskap med äldsta dottern med pojkvän.  En riktigt trevlig kväll på ovanvåningen med tänd brasa, rödvin i glasen och fläskfilé på faten. Till och med jag höll mig vaken fram emot midnatt.

2013-12-20 21.47.53

Idag tillverkas det julgodis med mer eller mindre lyckat resultat.

I morse när min man sa: Väck mig den 7 januari. Det var då jag började ångra att jag ska jobba redan på måndag….bara en vanlig helg o sen jobb igen o han är ledig till den 7  januari. Hur tänkte jag där liksom?

4 kommentarer:

 1. Ja, hur tänkte du där?:-)

  Har du fyllt år? Förlåt…måste jag ha missat i så fall! Grattis grattis:-))

  Ja du…datorn, julklappar, julgodis…det är mycket som ska hinnas med: Nu ska jag ta tag i de där julklapparna. Döttrarna och jag ska in till Malmö och trängas. Wish me luck:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä man kan ju undra. Jag har inte fyllt år, bara klivit ett steg upp på jobbet så att säga:-)

   Kram

   Radera
 2. Kebabsallad med ris... mycket skumt..
  Jag njuter också av ledigheten nu, i vår familj är det mannen som jobbar "som s-t-n" just nu.. charkägare i en saluhall har som mest att göra inför julen, och även till nyår sedan. Även döttrarna är med och jobbar nu några dagar så jag är hemma allena och vilar.
  Kram o njut av helgen

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya jobbet. Klart det ska firas med lite bubbel. Kram Anita

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!