tisdag 24 april 2012

Missöden

Missöde nr 1
“Du har nog minskat något”.…., kommenterade mannen igår när jag klädde av mig. Nä vad säger du? Bara 5.5 kg.....inte syns väl det...Nä det syns nog inte så mycket faktiskt men jag känner det själv. Det syns nog mest i ansiktet, detta kommer att innebära fler rynkor, inget som slätar ut:)) Men hallå!! Han kan väl åtminstone säga att det syns mycket!!! Lite ljug ibland gör inget;)

Missöde nr 2
Igår försökte jag ta ut linserna 2ggr. Det funkar liksom aldrig...som tur var så började jag inte gräva i ögonen denna gången (det händer att jag gör) jag tog bara fram linsetuiet en gång till och insåg att, oj då, jag har redan tagit ut linserna.

Missöde nr 3
Igår körde jag återigen in i världens skyfall, det var väldigt svårt att se, hastigheten begränsades till 100 km/h, efter några km kom jag på, återigen, ooops, jag kan ju ta av mig solglasögonen! Sen såg jag lite bättre.

Missöde nr 4
Det går inte att komma in på Skatteverkets sida, den är överbelastad, har försökt 2 kvällar i rad. Jamen då gör jag klart nu på morgonen tänkte jag. Nähä, den sidan är bara till för nattugglor!! Sidan är stängd mellan 03.00—07.00. Deklarera får man inte göra om man är morgonmänniska! Dj-la Skatteverket!

7 kommentarer:

 1. Oops, så det kan bli ja...
  Och visst borde makar veta bättre. Man har ju uppfostrat dem i några år nu. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst borde de veta bättre;) Det krävs nog lite mer uppfostran...

   Radera
 2. Tack för fina ord på min blogg:)Nu har jag gillat dig på FB och hoppas du kommer följa mig också...jag har mer inspiration till dig:)
  Ha en kanonvecka.

  LOVE Maria på inredningsvis

  PS Du ser skitbra ut och då ljuger jag INTE:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för fina ord:), klart jag kommer att följa din blogg också. Du har jättefina bilder o precis sån inredningsstil som jag gillar.

   Kram

   Radera
 3. Det är väl din egen känsla som räknas, t.ex. som att du märker på kläderna att du gått ner. Du är jätteduktig tycker jag och du ser jättefin ut som du är!

  Kram Ester

  SvaraRadera
 4. Jo visst är det. Jag skämtar lite o överdriver lite;)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Karlar! De lär sig aldrig! ;)

  Hahaha, klassiker det där med solglasögonen i bilen! Jag körde hem ifrån Lund för ett par veckor sedan och hade panik bakom ratten tills mannen säger "Malin, ta av glasögonen!!" Och tadaaa! Där var den ju - världen! ;)

  Kram!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!