måndag 21 augusti 2017

När det är så tufft att man nästan spyr

Min träning sker oftast i bästa tänkbara träningslokal, utomhus! Idag var det tufft, riktigt tufft. Det var nästan så att illamåendet tog över. Hela hösten ska vi träna utomhus, det blir bra det. Det är skönt att vara ute, skönt att slippa kliva in i en träningslokal. Det här är träning jag verkligen gillar.

Det märks att hösten är här. Efter träning o dusch landar jag bara i soffan och slötittar på tv. Lite Idol, inte så kul så här i början o sen Världens tuffaste jobb med Carina Berg. Ja jag säger då det....Hundmatstestare?? Fönsterputsare på höga höjder när man har höjdskräck? Ja hon utsätter sig verkligen för mycket.



En ny Spanien-resa är som sagt bokad o beställd. En enda vecka kunde jag hitta då det var möjligt att åka iväg denna höst, tyvärr en riktigt dyr veckan (de måste ha höstlov i Danmark?) men med lite flygmil att utnyttja så blev det trots allt en någorlunda rimlig kostnad. 9 dagar i Spanien, kanske helt på egen hand, mannen i mitt liv påstår att han har allt för mycket jobb denna höst. Jag hoppas nog trots allt att han ångrar sig och kommer ner åtminstone över helgen😊

Min plan är då träning i riklig mängd, sol o bad o böcker, mängder med böcker. Jag ska läsa från morgon till kväll när jag inte är ute o springer eller går😎 (Visst låter det bra o ambitiöst😹) Vi får väl se hur det verkligen blir. Jag kanske känner mig ensam o längtar hem? Kan man göra det? Nej, Spanien är ju också hemma! Saknar min man, ja men längtar hem till Sverige? Nä, tror inte det!

Visst är det skönt att alltid ha något att se fram emot? Jag njuter utav livet här o nu men ändå så är det skönt med en liten hägring om något bra lite längre fram i tiden. Livet blir liksom lite lättare då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!