söndag 18 september 2011

I väntan på ett barnÄldsta dottern med pojkvän har aviserat sin ankomst. Yngste sonen längtade efter köttbullar. 1,6 kg färs är förvandlat till mammas hemgjorda köttbullar. En äppelpaj som bakades härom helgen, men som ingen åt, har plockats upp ur frysen. Ikväll ska den nog försvinna som smör i solsken serverad med lite vaniljvisp.

Givetvis är köttbullarna lagade på LCHF-vis med vispgrädde och utan ströbröd.

Tvättmaskinen har fått jobba hårt i helgen. Är rädd att den snart exploderar. När frun i huset varit på rymmen har den fått vila. Det märktes nu....

För övrigt en rätt lugn och behaglig söndag. Ibland är det rätt skönt med gråmulna dagar när man kan göra bara ingenting.

Dagens blunder: När jag är i affären och handlar känner jag något knöligt i byxbenet. Som tur var hade jag tighta jeans så knölen satt där den satt. När jag kom hem och kollade visade det sig vara "harkel" "hm" gårdagens trosor "skäms"...

published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

 1. Vad skönt att byxorna var tajta så inte trosorna ramlade ut ;-) Det roligaste jag hört på länge...
  Och du, mammas köttbullar är bäst.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha, tur de inte rasade ut, det har hänt mig en gång;)
  Ni verkade ha haft kul i Karlstad=D
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hur klarade du det där??? *fniss*

  SvaraRadera
 4. Klart du kan klara ditt mål!!! Då tycker jag till - din träning är toppen- kanske dags att pröva något nytt med kosten?? Är du nöjd med resultat ifrån kosten de senaste åren toppen- om inte- well time to change! Gör samma sak= få samma resultat. Go go go!! You can do it!!!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!