söndag 9 oktober 2011

Nyinflyttade

Här har äldsta dottern med pojkvän flyttat in. I ett helt nybyggt hus i en helt nya 1:a. Vilken lyx! Ljust o fräscht och med stor balkong. Fräck design på huset med gråsvart tegel o genomtänkta balkonger. Ingen balkong har insyn mot någon annan. De hade tur, balkong med västerläge!Efter bara en vecka i lägenheten börjar det redan bli pyntat o fint.

Jag är fullständigt övertygad om att de kommer att trivas här. Det är skillnad mot studentrummet de hade tidigare. Det här är ett hem!

Jag ser fram emot att få komma hit igen. Äntligen kan de själva få bjuda på kalas när de fyller år. Vilken känsla va, att själv kunna bjuda in gäster.
Ett litet besök på det här stället var ju nödvändigt. Lite kompletteringshandling behövde ju såklart göras.


Där passade vi på att äta lunch, 8 kr för en french hot dog, billigt så man nästan blir förbannad som vi brukar säga.

Inte nog med att de har fått en fin lägenhet med balkong. Det tillhör dessutom en gemensam takterass (tillsammans med övriga hyresgäster) med utsikt över Öresundsbron. Nice!
Det är nästan så man blir avundsjuk. Flytta in i något helt nytt! Jag önskar dem all lycka i sitt nya hem. Är så glad för deras skull.

Det tråkiga med dagen var nog mitt "armhaveri". Helt plötsligt utan förvarning när jag satt i deras soffa så högg det bara till i armen. Nu gör det "svinont"! Kan inte göra någonting med vänsterarmen. Kan inte ens klä av mig. Vad hände? Svärsonen (som utbildar sig till sjukgymnast) trodde nog att det var en nerv som kommit i kläm eller något annat som jag inte kommer ihåg vad det hette. Får se hur jag mår imorgon. Nu börjar jag snart känna mig som en riktig kärring!

3 kommentarer:

  1. Vilken fin lägenhet! Jag oroar mig för din arm! Du har inte slagit dig? Håll koll så att du inte fått en blodpropp!! Har en kompis som fick det!Kolla upp det om det inte känns bättre i morgon!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så fräscht och roligt med helt ny lägenhet. Kul för dom.

    Tråkigt med din arm, hoppas den redan är bättre. Lycka till

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!