fredag 30 december 2011

Julklappar fast det är vår?



Idag när jag kom tillbaks till jobbet låg ännu en julklapp och väntade på mig.



Karin Alvtegens "En sannolik historia". Ett synnerligen lyckat val! Jag tycker Karin Alvtegen skriver mycket bra böcker. Hon har väl att brås på, släkt som hon är med Astrid Lindgren, fast detta är ju inga barnböcker precis.



Jag hatar köer, jag har inte tid och tålamod till det. Direkt efter jobbet gick jag till Systembolaget för att handla nyårsvinet, inga problem, lugnt o stilla. Därefter blev det ICA för inköpen av nyårsmaten, inga problem, lugnt o stilla. Men sen tänkte jag att jag skulle bättra på färgen lite inför nyår och åkte raka vägen till Meddo. Ett solarium var sönder och det satt 3 personer och väntade på de andra två. Jag åkte raka vägen därifrån. Svängde in på Statoil istället för att tvätta bilen i det ljuvliga vårvädret (jo, det känns som vår, solen lyser o det är så varmt så man inte ens behöver knäppa kappan), 2 bilar före mig. Jag åkte därifrån direkt, jag har inte tålamod att vänta. Det blev en sväng till återvinningsstationen med allt skräp från julafton o sedan hem.

Så skönt att komma hem till ett nystädat hus o all mat är inhandlad. Nu kan jag NÄSTAN bara koppla fram tills gästerna kommer imorgon. Som jag ska njuta o sen är jag ledig måndag och tisdag igen. Lyxliv! Tänk om jag t o m hinner med att börja på min nya bok, det hade varit underbart.


2 kommentarer:

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!