lördag 14 januari 2012

I grunden lat

clean

En bra start på dagen. 1 timmas cirkelträning. Träning som jag behöver. Träning med piskan på ryggen. Jag är i grunden väldigt lat när det gäller fysisk aktivitet. Jag behöver någon som skriker åt mig o tvingar mig. Jag hamnar så lätt in i min bekvämlighetszon, där händer det inte så mycket. Tur att det finns engagerade, drivande tränare! I love it!

En otäck händelse idag. Lyxkryssaren Costa Concordia har gått på grund utanför Italiens kust, 3 döda, 41 saknade. Speciellt otäck med tanke på att det bara är 3 månader sedan vi själva kryssade runt i Karibien en hel vecka. Man tror inte att sånt händer, overkligt. Titanic dyker osökt upp i tankarna. Ett osänkbart skepp. Sånt som inte kan hända, händer ändå.

En annan otäck händelse som Mia Systeryster berättade var att de haft inbrott i sitt hus medans de sov och med två hundar som inte heller vaknade!!! Vi som brukar hävda att vi inte behöver larm, vi har Lexie!! Nu har de både hundar o larm. Det kanske även vi borde ha…..


 
Min dag har mest bestått av jobb. Tapetrivning och kabeldragning (eller det var kanske med älsklingen som drog kablar o jag kom mest med glad tillrop…) Tömma vinden o bära ut skräp. Oj, vad man samlar på sig! Tippen nästa.

 
Dagens lunch. Kallrökt laxsallad med grapefrukt.

6 kommentarer:

 1. Ja, det är ruggiga grejor med både fartygskatastrofer och inbrott. Har en god vän som också drabbades av inbrott nyligen. Sånt gör mig så förbannad. :-/

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken trevlig blogg du har! Får jag vara nyfiken och fråga var du hittat betygsstjärnorna? Har sökt med ljus och lykta men inte hittat någonstans :)
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du! Det är lätt, gå in under Layout och redigera Blogginlägg. Där finns de! Kryssa bara i att du vill att de ska synas, lätt som en plätt:)

   Radera
 3. Hua, vågar inte tänka på hur känslorna varit efter ett inbrott. Riktigt kusligt!
  Din lunchtallrik ser helt superb ut - helt i min smak som älskar lax!

  Ha en skön söndag
  Kram

  SvaraRadera
 4. Usch, jag hörde också om Systeryster. Läskigt! Två hundar och ingen hör nåt. Precis som du trott så har man tänkt att man är safe för att man har hund. Läskigt även båtarna som gått på grund. Man tror verkligen inte att något sådant kunde hända!

  Jag är lat jag med men nu har man gjort en deal man kommer ångra säkert ;)

  Kramisar

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!