lördag 14 januari 2012

Bloggstress


 
En stilla morgonstund helt för mig själv. Klockan var ställd på 7.40 för säkerhets skull. Det är cirkelträning kl 9.00. Den väckningen behövdes såklart inte. En timmas mysläsning i sängen i min tråååååkiga bok “The turtle catcher”, den rekommenderas inte, sen började det krypa i kroppen.
 
 
En omelett med linfrön, solrosfrön o lite philadelfiaost tillsammans med ett par koppar kaffe ska väl bli en bra bas inför dagens träning.

 
Jag har funderat mycket på det här med blogg o stress i veckan. En av mina bästa bloggvänner, Mia Systeryster, hon slutade blogga för hon blev så stressad över att hon inte hann svara på alla kommentarer. Lite så känner jag också nu. Jag bara hafsar runt o försöker skriva så mycket som möjligt på min egen blogg förutom att jag vill hinna med alla er andra + att kommentera det ni skriver själva och det ni skriver till mig. Det blir inte bra.
 
Jag tycker om att blogga. Det har blivit ett behov i mitt liv. Jag tycker om att läsa alla andras bloggar också, jättemycket, men ibland så orkar jag eller hinner jag bara inte kommentera. Det måste vara kul annars får det vara. Jag hoppas ni har överseende med att inte alltid få svar. Jag gör det så ofta jag kan men ni kan lita på att jag läser även om det inte alltid blir en kommentar!
 
Det känns som om jag slängt ur mig många “hafs-inlägg” i veckan, bl a award-inlägget. Det blev inte bra. Delete!!! Inte för att jag ångrar vilka som fick utmärkelsen. Det var väl valt men inlägget i sig var hafsigt. Skärpning!
 
Nu kan man även svara på kommentarer i sin egen blogg så det blir snyggt o fint. Jag vet inte hur ni vill ha det. Själv föredrar jag att få svar på mina kommentarer som jag skrivit i er blogg, på min egen blogg. Det blir enklare så. Jag vet att inte alla tycker som jag men hur vill ni ha det?
 
Nu ska jag göra de fina kommentarsinställningarna i min blogg!

 

8 kommentarer:

 1. Jag förstår precis vad du skriver. Kan känna likadant. Därför fick jag ta ett beslut att inte svara på alla kommentarer i både min och din blogg sas. Jag valde att jag bara svarar i min blogg. Om det inte är så att det finns en fråga för då gör jag så att jag svarar i min och kopierar in i din blogg när jag ändå är där och läser hos dig.
  Det går inte att hantera annars.

  Jag har haft så mkt att göra denna veckan och inte hunnit med så mkt med bloggen. Men nästa vecka ska bli bättre. Jag ska försöka ge mig ut och fota lite men nu måste tentan gå först.

  Ha en mysig dag du flitiga kvinna. Vad jag önskar att vi bodde nära varandra så vi kunde träna lite ihop. Risken är ju att du hade tagit död på mig bara ;-).

  KRAM KRAM fina du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja DET hade varit bra! Om vi bott närmre, träningskompisar behöver man alltid. Jag är i grunden rätt lat, det krävs mycket beslutsamhet för att orka träna som jag gör nu.

   Kram

   Radera
 2. Jag känner igen mig i det du skriver. Har lite samma funderingar. Jag vill inte sluta blogga, men ibland känns det som att det blir lite för mycket av allt...

  SvaraRadera
 3. Mia systeryster14 januari 2012 10:26

  Lustigt att jag kom in till dig just idag för att se vad som hänt i ditt liv, och så länkar du till mig. Visst saknar jag att blogga ibland, och kanske kommer tillbaka nån gång, men det är som du skriver, det får inte bli en stress, det ska vara kul;)
  Jag läste ditt inlägg om mardrömmar, Just det där har hänt oss.
  Veckan innan jul så fick vi inbrott på natten när vi låg och sov.Varken vi eller hundarna vaknade. De fick med sig bla, 2 av våra laptops, alla våra plånböcker med kort och leg, samt julklappar. Det var ingen rolig start på julen, kan jag lova.
  Sista dagarna (när vi fick våra nya kort) så fick vi panikhandla nya julklappar.Fruktansvärt obehaglig känsla att någon har varit inne på natten när vi var hemma. På samma gång så kan vi kanske vara glada för att vi inte vaknade!Nu har vi skaffat nya lås på ALLA fönster och dörrar samt larm. Vill inte vara med om det igen.

  Kram finaste du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä fy vad ruskigt!!! O vi som brukar säg att vi inte behöver larm för vi har hund.....Drogar de hundarna eller hur sjutton kan de gå obemärkt förbi dem?? Nu blir jag ännu mer ängslig....

   Kul att höra ifrån dig:)) Tusen kramar från mig

   Radera
 4. Håller med om att det är stressigt ibland att svara överallt. Men svaren behöver ju inte vara så långa, bara en liten notering över att man läst, räcker tycker jag.
  Gillar också att få svaren på mina kommentarer på min egen blogg eftersom jag tittar där oftare än hos någon annan och risken finns ju då att man kanske missar ett trevligt och kul svar.

  Ha en bra lördag
  kram från Monica

  SvaraRadera
 5. Titeln på boken känns inte så lockande...
  Livet går ju i perioder, ibland har man mer tid och ibland mindre. Det är så för de flesta av oss så jag tror att vi alla har överseende med om något svar uteblir, man kan ju fråga igen ;-) eller om man inte gör inlägg varje dag.
  Det där med svar funderar jag också på, det är så olika. Jag gillar också hellre att få svaret i min blogg för jag går ju inte tillbaka och letar... jag kommer inte ihåg alla inlägg som jag kommenterar.
  Kram

  SvaraRadera
 6. trodde först att det var en pizza. Men omelett låter bättre som frukost

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!