lördag 3 mars 2012

E de fullmåne snart eller?Kallas detta sovmorgon eller? Igår vaknade jag 4 idag blev det sovmorgon? till kl 5. Härliga lördag!
Igår när vi kom hem sent så fick t o m älsklingen erkänna att det var rätt avkopplande och trevligt att komma hem till ett nystädat hus!  Vad var det jag sa? Att det skulle ta så lång tid för honom att fatta det:))

På vägen hem igår fick jag sällskap av min “minsting” som tillbringar helgen hos mamma. Nu mår jag bra. Bara vetskapen om att hon sover där uppe i sitt rum gör att jag njuter.


Efter maten och fredagsvinet föreslog hon en film som vi började titta på men när blodet sprutade omkring väggarna redan de första minuterna så gömde jag mig hastigt bakom datorn. Vid ett annat tillfälle som jag tittade upp, råkade jag se ett avsågat huvud….. Det var inget för mig, fast den var faktiskt bra sa min man. Jag somnade innan den var slut, oväntat?? Knappast o då hade jag ändå hunnit med en powernap på 15 minuter under tiden som maten stod i ugnen. Jag o kvällar går inte ihop!
Jamen, jo, jag har rått ägg i min proteinshake! Alltså när man mixat ett rått ägg med vatten, lite grädde, hallon o proteinpulver så inte smakar det rått ägg inte! Mättande o gott, ägg är ju högvärdigt protein. Våga prova!!

Läste på Aftonbladet som golvet som rasade på Avinciis konsert i Globen igår. Det gjorde mig rädd. En av mina vänners son var där, det vet jag. Jag hoppas verkligen att han klarade sig oskadd!

2 kommentarer:

  1. Älskar den Hagbard-strippen. Har hört flera som skriver om raset, verkligen fruktansvärt

    SvaraRadera
  2. Detär min dröm att komma hem till ett nystädat hem.
    Förstår verkligen att ni som jobbar så mycket har anlitat en ut;)
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!