tisdag 3 december 2013

Bodypump, Telenor-kö o längtan efter London

bodypump1, bodypump, träning, muskler

Idag var det tungt!!! Tungt att gå upp. När klockan ringer kl 5 på morgonen o mörkret fortfarande ligger tungt där utanför, då krävs det det rejält med viljestyrka för att orka kliva upp, klä på sig träningskläder, äta, utfordra Lexie, sminka sig lite lätt (ja för det måste man ju bara göra, ha, ha) o sen sätta sig i bilen för att köra de tråkiga 5 milen till träningen o jobbet. Väl där, är det värt det! En ny release av Bodypump. Ett nytt program med nya övningar o idag, tre instruktörer som står på podiet och peppar och instruerar. Idag fick axlarna så de rapade o magen! Djäklar vad det känns! De delarna av passet som man har samma vikt på stången som instruktörerna, då är man stolt. O yes, I can do it!

Bodycombaten på kvällen fick återigen stå tillbaks. Jag kände att jag var tvungen att åka hem. Hem för att fixa tvätt, papper o installation av ny mobil. Tvätten är på G, de nödvändiga papperna är signerade, hos Telenor har jag nu suttit i telefonkö huuuur lääääänge som helst!!! Bara för att aktivera mitt nya SIM-kort som är mindre än till förra mobilen. Sååå frustrerande! Hoppas jag lyckas. Imorgon kväll är det bara packning som gäller. Om 1½ dygn åker vi. Båstad-Helsingborg-Kastrup-Heathrow. 4 långa härliga dagar i London. Jag längtar såå!

3 kommentarer:

 1. Ooo..Såå härligt med London <3
  /Kram Kram

  SvaraRadera
 2. En eloge till dig som går upp så otrolig tidigt och kör 5 mil (!) till träning å jobb, i detta mörker! Du är tuff :)
  Så skönt att du har en London resa att se fram emot, kan tänka mej att det fantastiskt vackert i London nu inför julen å allt!!!

  SvaraRadera
 3. Ska bli kul att höra om du är nöjd med din nya lur sen, jag vet inte om jag ska byta min iphone till en samsung nästa gång. Jag velade ju mellan de två när jag köpte senast, och försäljaren pratade varmt om iphone och då blev det den..
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!