måndag 2 december 2013

När man faller för frestelsen

Samsung Galaxy S4

Idag föll jag handlöst. Jag har tittat länge. Jag har googlat, varit i butiken o jämfört med andra mobiler, funderat, vridit o vänt o argumenterat med mig själv. Jag har en fungerande mobil, visserligen 2 år gammal men fungerande (en Samsung Galaxy S2). Det jag saknar är en ännu bättre kamera. Jag märkte det inte minst när vi var på bloggmiddag och jag inte kunde ta en enda vettig bild. Nu inför London-resan kände jag mig både redo och motiverad. Jag behöver en ny kamera så det blev en ny mobil! Lite andra positiva besked i rätt riktning gav mig en extra puff.

Kvällen har tillbringats hos goda vänner med planering inför ett en uppsamlingsfest för alla beskarundor. En lite större fest med bortåt 80-90 personer som vi ska ha i januari. Det innebar att kartongen med mobilen fortfarande ligger ouppackad. Frustrerande men den får vänta tills i morgon.

Dagens träning blev 30 minuter på löpbandet i samband med lunchen. Äntligen blev min friskvårdstimma utnyttjad igen. Det var länge sen sist. Jag borde bli bättre på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!