söndag 20 januari 2013

Renoveringsarbete som skänker glädje i Hovdamens liv

20130120_165154_Sun_Small_Tiny

Efter ett par timmars jobb på förmiddagen så var tapetseringen klar. Sen har jag varit däckad resten av dagen. En riktigt manlig förkylning har jag åkt på. Hostar o snörvlar o nyser och känner mig allmänt eländig. Tonårsrummet har ändå växt fram under dagen. Det går an att göra i ordning ett rum när den som ska bo där gör nästan allt jobb själv. Det är bra med stora barn.

Ett helt nytt rum har tagit form. Från ljusblått med furumöbler till svart och sandfärgat med svarta möbler. Det är en himmelsvid skillnad och jag är så nöjd! Renovering ger mig en så innerlig glädje. Jag kan gå in i det nya rummet och titta gång på gång på gång och bara känna glädje.

Med små medel har vi förändrat. Nya tapeter och ett svart överdrag till sängen som ändå låg och skräpade o så lite nya svarta möbler i julklapp. Vi provade att flytta in en befintlig soffa men den var för stor. Det får nog ändå bli en ny av lite mindre storlek. Ett litet besök på IKEA är på sin plats men det får bli en annan dag.

6 kommentarer:

  1. Krya på dig!

    Svar: Heja, heja!!! Vad ska man undvika i matväg enligt Ulrika? "dieten" måste kunna fungera i vardagen för mig, då jag äter tillsammans med mina elever varje dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart så är det kolhydraterna som du ska undvika, de lagrar fett. Det borde funka även i skolan. Ät köttet och grönsakerna.

      Tack så mycket, hoppas jag mår bättre imorgon.

      Radera
  2. Snyggt! Jag håller med om att det är praktiskt med stora barn som kan göra mycket själv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bilden är väl lite mörk men det blev verkligen jättefint.

      Det är underbart med stora barn!

      Radera
  3. Det är verkligen härligt att göra nytt/göra om. Fint blev det! Krya på dig nu!

    SvaraRadera
  4. Manliga förkylningar är inte att leka med ;-) Hoppas du mår bättre.
    Snyggt rum,
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!