måndag 17 mars 2014

Onyttigheter o REA-fynd


Semestern rullar på. Det blir varmare o varmare for varje dag. I förrgår 23 grader, igår 26. Igår var det strålande solsken hela dagen men blåsigt så vågorna gick höga. Min systerson (snart 12 år) som var med på stranden hela dagen var i vattnet konstant (utom när vi åt) o surfade pa sin nya bräda. En perfekt lekdag på stranden.


Söndag o stranden var fullpackad med folk även om det inte syns här. När vi åkte hem från stranden så var det fullkomligt trafikkaos. Det blir nog bättre idag när det är måndag igen.



I Lauderdale by the sea har de aktivt jobbat för att snygga upp o göra gatan närmast stranden så bilfri o inbjudande som möjligt. Jag gillar verkligen de här pastelliga bänkarna, stolarna, papperkorgarna samt även cykelställ i samma färger. Läckert!


Igår skulle vi åka till Gallerian o shoppa men tänkte inte på att de stängde redan 18.00 på söndagar så det blev en väldigt snabb shoppingrunda. Nästan ruinerad på Vicotria secret:-) o så världens fynd på Dillards. Ett par bronsfärgade pumps som var sååå sköna! 89 dollar ursprungligen, nedsatta till 31 dollar på rea men när jag kom till kassan fick jag betala 16 dollar!! Halva reapriset! YES!!!




Onyttigheterna haglar. Det ar svart att lata bli aven om jag forsoker begransa mig. Igar cyklade jag o Irene till Dunkin Donuts o kopte bade bagels o donuts, o ja, jag at en av varje.....Nu ska jag ut o springa.....



4 kommentarer:

  1. Du verkar ha en härlig semester! Klart att du måste unna dej lite av livets goda när du kan. Njut!!

    SvaraRadera
  2. Härligt! Sol shopping och så lite jogging på det, kan det bli bättre! Enjoy!!!

    SvaraRadera
  3. Jag är så avundsjuk på de varma graderna ni har... men här går det mot varmare tider också så det är ju en liten tröst ;-)
    Kram o fortsätt njut

    SvaraRadera
  4. ser lite kallt ut ;)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!