tisdag 1 april 2014

Fotomodell för en liten stund?

2014-04-01 17.46.37

Idag blev det oplanerad plåtning utanför mitt jobb. Lokalblaskan ville tydligen ha mitt idolporträtt…Vilken tur att jag för en gångs skull hade neutrala matchande kläder. Marinblå skjorta, gråblå veckad kjol, grå strumpor o så min blå vårjacka från Barbour. Ändå visste jag inte om det innan. Ibland ska man ha tur! (Ni får väl kolla en extra bilaga i tidningen som kommer snart om ni vill se hur det blev.)

O nä, bilden ovan är inte den som togs av proffsfotografen;- ) Det är bara en selfie efter dagens joggingrunda i det underbara vädret. Det gick bra idag, riktigt bra. Jag är nöjd med mig själv.

2014-04-01 20.29.06

Den här damen var inte kanske inte lika nöjd med mattes joggingrunda idag. Matte var så fokuserad på att orka springa att hon inte noterade Lexies behov av att uträtta nr 2. Det blev ett omotiverat ryck i kopplet mitt i uträttandet när matte bara matade på. Stackars Lexie:- (

En ensam kväll i soffan då mannen o bonusbarnen är på hockey i Malmö. Jag hoppas det inte går lika vilt till där som på fotboll i Helsingborg. Usch o fy!

Nu: Biggest loser! Största motivationsprogrammet på hela året. God kväll!

 

6 kommentarer:

  1. Jag följer också Biggest looser, man blir så impnerad av dom. Tycker såklart synd om de som åker t och inte får samma coaching. Men jag kan tänka mig att man får ett jävlar anamma och gärna vill visa att man kan hemma också. Synd att Rasmus åkte i går... jag tror han behövde hjälpen mer än den andre.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst blir man imponerad! Och lite avundsjuk, inte på deras vikt men på all hjälp de får med kost o motion. Det är nog något sådant man hade behövt;-)

      Kram

      Radera
  2. Då får jag kika i tidningen, vilken av dem?? Såklart vi måste ta en lunch snart, kanske när vi kan sitta ute o mysa. Kramisar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. HP såklart;-) men det ska vara i en specialbilaga om kommunen. Du får väl hålla utkik. Klart vi tar en lunch ute ngn dag! Åt ute för första gången i år idag. Satt ute på Roberts, helt underbart!
      Kram

      Radera
  3. Fasiken att vi inte ser det :-(
    Jag är verkligen imonerad av din löpning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att ni inte ser mitt foto;-) eller Biggest loser?
      Tackar, jag är imponerad själv;-)

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!