söndag 20 september 2015

Höstpromenader, loppisfynd o så springer jag vidare - LCHF-turbo dag 6 o 7

Med hösten så kommer promenaderna men i och för sig så tycker jag att det blivit många, långa promenader även hela sommaren. Det har liksom varit höstligt väder hela sommaren.

Igår blev det ingen promenad. Då gav jag mig återigen ut på en joggingrunda. Tanken var ju att jag bara skulle springa på slät mark nu när jag äntligen lärt mig att hålla igång 4 kilometer men jag var så lat att jag inte orkade sätta mig i bilen för att köra ner till strandpromenaden. Jag gav mig ut här hemma istället med tanken att det får väl gå som det går.

Vet ni vad? Jag sprang 4,36 på hemmaplan MED backar utan att stanna en enda gång!!! OCH jag fick även en något bättre tid än innan!! Fattar ni vad lycklig jag är??? Jag kände mig helt euforisk hela kvällen. Jag kan springa! Även i backar:-)

 

Igår körde jag en liten loppisrunda och fyndade en packe gamla böcker, bara för att de var så vackra, och så en lila gigantisk mugg samt en lila vas. Ja det är väl ingen hemlighet att just lila är min favoritfärg. 105 kr för alltihop. Det känns helt ok och så gynnade jag idrottsföreningarna. Ja, jag lämnade även en kasse med sådant som jag tröttnat på. Bytt, bytt kommer aldrig igen.

Det har varit så skönt med en helg helt på hemmaplan. Nu har jag verkligen följt matsedeln till punkt o pricka. Jag är ändå osäker på hur resultatet kommer att bli imorgon när jag kliver upp på vågen efter en vecka på LCHF-turbon. Det där 3 dagarna med konferensmat var nog inte helt bra. Idag blev det varmrökt lax tillsammans med gräddstuvad blomkål med senapssmak. Supergott som vanligt.

Middag igår, fiskgryta toppad med cashewnötter och turkisk youghurt. Varje recept är så genomtänkt och med så fantastiskt goda smaker. Hittills har jag inte stött på någonting som jag inte tyckt om. Svampomeletten imorgon går förstås bort. Svamp gillar jag inte. Jag får hitta på något annat.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!