onsdag 23 september 2015

När man inte själv får välja, då blir det svårt - LCHF turbo dag 10

Denna underbara höst med sina underbara färger. Ikväll njöt jag verkligen av ljusets skiftningar.

2 dagar som har försvunnit i ett rasande tempo. Så mycket att göra att jag knappt hunnit andas. 2 oerhört hektiska dagar på jobbet med samtal både från SVT och lokalradion. Då gäller det att hålla tungan rätt i mun och väga sina ord på guldvåg.

Igår gjorde jag ett snabbesök hos mina föräldrar. Tiden att laga mat fanns bara inte så jag köpte med mig Kebabrulle till dem och kebabsallad till mig. Inte enligt kostplanen men hyfsat ok ändå hoppas jag. "Jag äter inte kebab" sa min 84-årige pappa men sen så åt han ändå... Jag önskar att de hade bott närmre mig så att jag kunde ha fått se dem oftare.

Denna omelettwrab som jag mödosamt stod och tillverkade i morse ligger fortfarande kvar i sin låda i kylskåpet på jobbet. Istället för att äta denna så var jag tvungen att gå ut och socialisera mig med besökare från en annan kommun, trevligt i och för sig men det blev ju inte den maten som var tänkt. Det blev istället oxrullader med gräddsås och coleslaw. Det går inte så bra just nu. Kanske ändå ett rätt så bra val men det var INTE enligt planen. Omelettrullen ligger kvar och väntar på att bli uppäten till morgondagens lunch.

Till middag ikväll blev det äntligen helt enligt planen igen. Auberginegratäng med fetaost.

Måndag, tisdag och onsdag har passerat utan att jag åstadkommit ett endaste träningspass. Jag borde skämmas. Det får bli skärpning! Just nu är jag bara så trött.

Modus på tv o sen tack o godnatt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!