söndag 31 mars 2013

Snöklockor och sommartid

Snöklockor, vårblommor, trädgård, vår

Äntligen är den här! Sommartiden. Långa ljusa kvällar o hopp om vår o sommar. Igår hittade jag även små skatter i trädgården. Lite snöklockor och lite snödroppar. Små, små blommor som skänker glädje.

6 dagar har älsklingen varit nere för räkning med förkylning och feber. Nu känner jag att det börjar krypa på mig. Ont i huvudet o hosta. Nu omintetgör det mitt planerade besök hos föräldrarna idag. Så tråkigt. De får istället nöja sig med ett besök av äldsta barnbarnet när han o sambon ger sig hem mot Falköping.

Nu ska jag bara ta det lugnt i 2 hela dagar. Läsa, blogga, titta på tv och kanske sitta en stund i solstolen både idag och imorgon. Förhoppningen är att min förkylning ska vilas bort innan den börjar. Tror ni det är möjligt? Jag vill INTE ligga i sängen i nästan en hel vecka och missa en massa träning. Hoppas jag slipper.

Bloggen ger mig fortfarande problem. Ibland går det inte att kommentera, ibland får jag inte mail om att någon kommenterat o så kan jag inte fylla på min “motionslista”. Det är sååå irriterande! Virus eller vad??

3 kommentarer:

  1. Härligt med Snödroppar & sol är det-ljuvligt :)
    Sommartid är härligt!

    Synd att bloggen trasslar fast tror det är buggar hos blogger för det är fler som har problem :(
    Ha en finfin PÅskdag/Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok vad skönt att höra om det är buggar hos Blogger. Jag blir tokig när det inte funkar som det ska!

      Kram

      Radera
  2. Hej allihopa,
    Jag heter Herr, Rugare Sim. Jag bor i Holland och jag är en lycklig man idag? Och jag sa till mig själv att alla långivare som räddar mig och min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa alla personer som söker lån till honom, han gav mig lycka till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på € 300.000,00 för att starta mitt liv hela tiden eftersom jag är en ensamstående far med 2 barn. Jag träffade denna ärliga och Allah fruktade man lån långivare som hjälper mig med ett lån på 300 000,00 €, han är en Allah fruktade man, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet vänligen kontakta honom berätta att (Herr, Rugare Sim) hänvisar dig till honom. Kontakta Mr Mohamed Careen via e-post: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    LÅN Ansökningsinformation FORM
    Förnamn...
    Mellannamn.....
    2) Kön: .........
    3) Lånebelopp som behövs: .........
    4) Lånetid: ...
    5) Land: .........
    6) Hemadress: .........
    7) Mobilnummer: .........
    8) E-postadress ..........
    9) Månadsinkomst: ........................
    10) Yrke: ..............................
    11) Vilken webbplats gjorde du här om ........................
    Tack och hälsningar.
    E-post arabloanfirmserves@gmail.com

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!