fredag 19 augusti 2011

Ett steg till in i cyberspace - TwitterTwitter, det enda jag inte provat innan. Nu var jag tvungen att testa. Om det är kul? Det vet jag inte än. Vi får se, finns nog mycket att lära sig. Fick lite hjälp på traven av en annan "Twittrare", tur det finns hjälpsamma bekanta:)

Så min fredagkväll handlar nu om att zappa mellan Bloggen, Facebook o Twitter, ur led är tiden...
TV:n skvalar i bakgrunden men varken jag eller älsklingen tittar speciellt aktivt, jag med datorn i knät o han med iPaden i knät.

Huset blev idag städat "light", mamma får inte titta för noga imorgon när hon kommer på besök:) Lite skit i hörnen e ju bättre än ett rent h-vete, eller hur:)) Jag tänkte bjuda föräldrarna på grillat imorgon men nu sägs det att det ska bli upp till 20 m/sek i byarna imorgon. Då blir det kanske svårt att hålla styr på grillen. Ibland får man tänka om men vi får se, imorgon är en annan dag.

2 kommentarer:

 1. Hej i blåsten:-)

  Såg att du också anammat Blondinbellas citat. Visst är det bra?:-)

  Twitter har jag aldrig försökt mig på. Fattar inte riktigt vad det går ut på men när du är fullärd kanske du kan förklara:-)??

  Hoppas stormen bedarrat tills i morgon så ni får grillat! Det gäller att passa på så länge det går!

  Håll i hatten! Kramar:-)

  SvaraRadera
 2. Jag tänker inte ens kolla in det sär tvittrandet, räcker nog som det är med två face (en Fru Gårman och en privat) och bloggen! :)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!