tisdag 23 augusti 2011

GråtfärdigMorgonpromenad med Lexi, oj vad kallt det var!! Idag var det riktigt höstkyligt, jag var ute o traskade i kjol med bara ben, det var inte mysigt! Nu har leggingsen åkt på vill jag lova!

Idag tänkte jag vara snäll, snäll mot min kropp. Den ska få vila. Jogging lördag, söndag, igår 2 mils cykling o sen X-fit. Tror jag behöver lite återhämtning.

Den förtjänar inte det förstås. Egentligen är det dags för vägning idag, det är tisdag, jag låtsas att jag inte såg vad vågen stod på. Jag gör ett nytt försök imorgon. Det är inte rättvist!!! Så mycket som jag tränar, det är lördagens utsvävningar med pizza (o då åt jag ändå inte mer än halva) o hallonchokladmousse. Min kropp tål INGENTING längre, den lagrar varenda gram jag stoppar i mig. F-ck!! Imorgon är en annan dag, vila är kanske vad som behövs....

3 kommentarer:

 1. Funny picture ändå.

  SvaraRadera
 2. Man kämpar som en tok för att gå ner, blir överlycklig när man lyckas några kilon men nog sjutton så tar det en fuskning så har man gått upp dom igen. Det är inte rättvist alls. Men kämpa på. Till slut så vinner du! :)

  Kramisar

  SvaraRadera
 3. Nej nej. Det är MUSKLERNA som väger!! Alla muskler du får av ditt flitiga tränande! Skit i vågen och kör med måttbandet så får du se!

  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!