lördag 17 september 2011

Veckans första träningspass


Äntligen på rätt spår igen. Veckans "konferensande" har inte lämnat kvar någon tid för träning så nu var det dags. Veckans första joggingtur är avklarad. Det känns bra. Vågen var annars inte snäll i morse 2,5 kg mer än när jag åkte i tisdags! Fattar ni?? Min kropp är helt knäpp, jag kan inte ens titta på lite godis (jo, jag har ätit både choklad o chips, vilket jag inte gör annars) vips, så flyger vågen i taket! Nu blir det kålsoppalunch både idag, imorgon o på måndag. Rädda det som räddas kan så får vi se vad vågen säger på tisdag när det dags för invägning igen. Livet e inte rättvist!

Jag älskar min Runkeeper-app! Nu har jag lagt in intervaller i appen så den coachar mig hela vägen, talar om när det är dags att gå respektivie springa. Det här är kul! Nu får man bara skruva lite på de här intervallen om någon vecka så man utmanar sig själv. Det här ska gå. Jag måste lära mig att springa! "Det blir alltid som man tänkt sig" det fick vi ju lära oss igår. Det tror jag på. Klart jag kan! Jag KAN gå ner i vikt också, eller hur?

3 kommentarer:

 1. Kul idé med löparappen. Vissa tekniska hjälpmedel kan faktiskt trigga en till träning :) Själv har jag beställt en pulsklocka... Deppa inte så mycket över att vågen överdriver siffrorna emellanåt...man måste ju leva också! (Dessutom är det kanske vågen det är fel på...?)
  Kram och trevlig helg!/Katsura

  SvaraRadera
 2. Det där kilona är snart borta=) Det var säkert fel på vågen!
  Sv:För en gång skull fick jag inte köpångest,haha!

  SvaraRadera
 3. Konferenser ger inte bara lite extra kilon på vågen ... attans va däst man blir i magen av allt ... ät ... sittande ;-)
  Själv har jag fuskat rejält med träningen den här veckan. Endast två träningspass .. fast det väger jag upp med mörka lakan framför spegeln ;-D
  Kram på dig

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!