tisdag 11 oktober 2011

Det är komplicerat

Vilken bonus det blev idag. Var på Kronans droghandel och köpte 2 produkter o se, då FICK man en film. "It´s complicated" med bl a Meryl Streep. En film som jag inte sett men gärna vill se. Ett bra köp:)

Mitt livs första besök hos en naprapat har jag också hunnit med. Det gjorde både ont o skönt. Mest ont....men nu känns det bra. Korrigerad, masserad o tejpad. Nu ska det nog gå åt rätt håll. Det känns fantastiskt mycket bättre ikväll än innan. Väl satsade pengar. Pengarna på läkarbesöket igår kunde man sparat in förstås. 

Jag hörde nyss ett grymtande inifrån sovrummet o insåg att mannen fått för sig att rensa bland kläderna!! Jag kastade mig in för att hjälpa till. Här gäller det att passa på så inte för mycket blir kvar. När det väl händer att han ska rensa då behöver han peppas! Det är inte lätt, ett svårt trauma för en man att kasta ut gamla skjortor!
För övrigt då, kallt o blåsigt o fotboll på tv efter nästan 11 timmar på jobbet, hur kul kan det va alltså? Det blir nog bättre imorgon!


9 kommentarer:

 1. Hoppas att filmen är bra.

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med rensningen... :-)

  SvaraRadera
 3. Skönt att du börjar må bättre! Själv så är jag inne i min värsta dag med förkylningen. Men jobbat har jag gjort. Jag sitter ju själv oftast, så jag smittar ingen;)
  Den där filmen vill jag också se!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Samma är det här. När det väl är dags (vilket inte är så ofta) hjälper jag väldigt gärna till. Annars rensas nästan ingenting ut.

  kramisar

  SvaraRadera
 5. Perfekt kombination med en film!
  Det tillhör ju liksom att se filmer när man är sjuk. ;)
  Kram & så skönt att du mår bättre.

  SvaraRadera
 6. Hoppas du blir bra snart! Här vägrar han rensa,så jag gör det i smyg =D

  SvaraRadera
 7. Åh, jag har aldrig varit hos en naprapat. Det verkara som det gör nytta. I alla fall som du beskriver.

  Du..när kommer du hem från Florida? Tycker det skulle vara kul att åka till Stockholm...och hälsa på Mia. Vad tycker du?? Vi kan väl se om vi kan få ihop en helg. Innan eller efter jul? Vad passar dig? Om du vill alltså!

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Tack snälla du för pepp hos mig!

  Fortsätt krya!

  SvaraRadera
 9. ÄLSKAR filmen :)
  men
  ogillar fökylningar

  kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!